Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.102
- Поени од реакции
- 1.663
Не не, мојава не е HD и ја земав за 600 денари пред 4-5 години
Веројатно мисли на Ati radeon x550.Radeon HD5550 излезе пред неколку месеци и е одлична графичка за парите. Без проблеми ќе играш ПЕС на неа, тоа аборт што ти дава е сигурно ради нешто друго.
Време ти е за нов компјутер, AGP графички не се ни продаваат по продавнците, па и да најдеш негде, треба да си идиот за да ја купиш. Едноставно не вреди да инвестираш во сегашното тенџере, собирај пари за нова машина.
Ова.
Време е уше од пред 2-3 години али јбг, не ми се даваат толку пари за нешо шо не го ни користам толку.Ке си зеам xbox 360 еден сеа и ќе си фурам на него фала за советите anyway.Време ти е за нов компјутер, AGP графички не се ни продаваат по продавнците, па и да најдеш негде, треба да си идиот за да ја купиш. Едноставно не вреди да инвестираш во сегашното тенџере, собирај пари за нова машина.
Oверкил освем за Ајфинити...фрлање пари у ветер.2ndChance напиша:АМД изгледа не се зафркава, но следново што ќе го прочитате е ... како да кажам чудо.
Не помина месец кога веќе лимитираната 1/1000 - 1000/1000 "XFX Radeon HD 5970 4GB GDDR5" се распродадоа.
Цената не и е баш мала, само иста беше со еден од Нехалем процесорите во овој топик, разбарајте се па видете и сами каква цена има.
Еве неколку информации од Официјалната страна на XFX, а пак додека имате и видео (1080p) од нејзе со прикажани спецификации, споредена со другите графички.
Со цени како се?Decki mi izleze edna kombinacija Galaxy GTX260+ 216S 1GB ili Saphire 4870 1GB. Mnogu me stava vo misla nemozam da se odlucam
У принцип која и да ја земеш нема да згрешиш, али дај кажи прво што цени имаат па да ти дадеме некој совет плус.Decki mi izleze edna kombinacija Galaxy GTX260+ 216S 1GB ili Saphire 4870 1GB. Mnogu me stava vo misla nemozam da se odlucam
Кажи цена ? Според мене не се исплати многу да ги ставаш овие графички. Ако си спремен да фрлиш до 50-60 евра тогаш земи HD5750 ако си спремен да фрлиш дури и повеќе не му ја мисли. Или HD5970 или GTX480+.Decki mi izleze edna kombinacija Galaxy GTX260+ 216S 1GB ili Saphire 4870 1GB. Mnogu me stava vo misla nemozam da se odlucam
прво нека каже на која конфигурација ке ја стави графичката. and btw.. HD5970 е оверкил.Кажи цена ? Според мене не се исплати многу да ги ставаш овие графички. Ако си спремен да фрлиш до 50-60 евра тогаш земи HD5750 ако си спремен да фрлиш дури и повеќе не му ја мисли. Или HD5970 или GTX480+.
Но сепак кажи цена да видиме што и како можеме да направиме
и gtx260 и 4870 се појаки графички од 5750 без разлика што се од постара генерација.Кажи цена ? Според мене не се исплати многу да ги ставаш овие графички. Ако си спремен да фрлиш до 50-60 евра тогаш земи HD5750 ако си спремен да фрлиш дури и повеќе не му ја мисли. Или HD5970 или GTX480+.
Но сепак кажи цена да видиме што и како можеме да направиме
tocno taka baska ne sum od mars za kompjuteri samo nemozam da se odlucam i dvete se dobri GTX za nijansa e podobra so igri koi baraat malce poveke sejderi... cena 5000 den se i dvete zatoa nemozam da se odlucam.btw ke ja stavam na Q9550 4GBramи gtx260 и 4870 се појаки графички од 5750 без разлика што се од постара генерација.
tocno taka baska ne sum od mars za kompjuteri samo nemozam da se odlucam i dvete se dobri GTX za nijansa e podobra so igri koi baraat malce poveke sejderi... cena 5000 den se i dvete zatoa nemozam da se odlucam.btw ke ja stavam na Q9550 4GBram