Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено порано бев фан на Nvidia ама од кога почнав да користам АТI.....мислењето ми се смени 365. Ati е нешто феноменално...:smir:

Искрено порано бев фан на Nvidia ама од кога почнав да користам АТI.....мислењето ми се смени 365. Ati е нешто феноменално...:smir:

Со ова ништо не си кажал...

Кои NVIDIA си ги користел, и кои ATI карти?

Може споредуваш FX 5200 со 4870...

Си бил фан на Nvidia и си се предомислил ? лол може споредуваш Fx 5200 Со 4870 како што кажа корун.Ati ти е срање тоа да ти кажам И AMD. !:toe:

мислењето ми се смени 365
И пак си на исто, а??
365 е полн круг!!
Мислиш 180, претпоставувам?:smir:

Си бил фан на Nvidia и си се предомислил ? лол може споредуваш Fx 5200 Со 4870 како што кажа корун.Ati ти е срање тоа да ти кажам И AMD. !:toe:

А ти ова серизоно ? или ?

Незнам зошто нвидиа фановиве се толкави телетабиси, за разлика од ати фановиве кој споделуваат барем по некој факт.

Па ете ти кажа човекот 9800 , 90 евра не е мн за таа графичка , па и не е лошо да дефинираш и колку пари имаш за фрлање па така да кажуеме после:toe:

Баш ке идам утре да видам за оваа графичка,и ако е квалитетна како што викате ја зимам одма,око не ми трепнува.Е сеа за фрлање пари,да е до толку највеке,90 евра :toe:

Незнам зошто нвидиа фановиве се толкави телетабиси, за разлика од ати фановиве кој споделуваат барем по некој факт.

Телетабиси се бидејки се издрогирани од маркетинг машинеријата на зелените. :icon_lol:

Пер за ова имаш право да кажуваш, само кога ќе имаш фирма за правење на графички карти и процесори со најновата технологија :)

За ДОБРА графичка, 90 евра малку се... Е сеа ако сакаш FX 5500 ... тогаш поубаво чувај си ги парите за сендвич.

А која од АТИ е рамна на 9800 ако можи некој да ми кажжи??

A gtx260 со која графичка од ати одговара односно имаат слични перформанси?

ПОИМ немаш :smir: Бар пари да ти даваат вака звучиш ко 7 годишно дете :)

Баш ке идам утре да видам за оваа графичка,и ако е квалитетна како што викате ја зимам одма,око не ми трепнува.Е сеа за фрлање пари,да е до толку највеке,90 евра :toe:

Добра е, ако можеш да најдеш Ати 4850 таа ти е уште подобра за горе-доле иста цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom