Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено порано бев фан на Nvidia ама од кога почнав да користам АТI.....мислењето ми се смени 365. Ati е нешто феноменално...:smir:
Искрено порано бев фан на Nvidia ама од кога почнав да користам АТI.....мислењето ми се смени 365. Ati е нешто феноменално...:smir:
Си бил фан на Nvidia и си се предомислил ? лол може споредуваш Fx 5200 Со 4870 како што кажа корун.Ati ти е срање тоа да ти кажам И AMD. !![]()
Па ете ти кажа човекот 9800 , 90 евра не е мн за таа графичка , па и не е лошо да дефинираш и колку пари имаш за фрлање па така да кажуеме после![]()
Незнам зошто нвидиа фановиве се толкави телетабиси, за разлика од ати фановиве кој споделуваат барем по некој факт.
Си бил фан на Nvidia и си се предомислил ? лол може споредуваш Fx 5200 Со 4870 како што кажа корун.Ati ти е срање тоа да ти кажам И AMD. !![]()
Пер за ова имаш право да кажуваш, само кога ќе имаш фирма за правење на графички карти и процесори со најновата технологија![]()
За ДОБРА графичка, 90 евра малку се... Е сеа ако сакаш FX 5500 ... тогаш поубаво чувај си ги парите за сендвич.
може имам од кај знаеш??:pos2::pos2::pos2:
А која од АТИ е рамна на 9800 ако можи некој да ми кажжи??
Баш ке идам утре да видам за оваа графичка,и ако е квалитетна како што викате ја зимам одма,око не ми трепнува.Е сеа за фрлање пари,да е до толку највеке,90 евра![]()