Со ова ништо не си кажал...Искрено порано бев фан на Nvidia ама од кога почнав да користам АТI.....мислењето ми се смени 365. Ati е нешто феноменално...:smir:
Си бил фан на Nvidia и си се предомислил ? лол може споредуваш Fx 5200 Со 4870 како што кажа корун.Ati ти е срање тоа да ти кажам И AMD. !Искрено порано бев фан на Nvidia ама од кога почнав да користам АТI.....мислењето ми се смени 365. Ati е нешто феноменално...:smir:
А ти ова серизоно ? или ?Си бил фан на Nvidia и си се предомислил ? лол може споредуваш Fx 5200 Со 4870 како што кажа корун.Ati ти е срање тоа да ти кажам И AMD. !![]()
Баш ке идам утре да видам за оваа графичка,и ако е квалитетна како што викате ја зимам одма,око не ми трепнува.Е сеа за фрлање пари,да е до толку највеке,90 евраПа ете ти кажа човекот 9800 , 90 евра не е мн за таа графичка , па и не е лошо да дефинираш и колку пари имаш за фрлање па така да кажуеме после![]()
Телетабиси се бидејки се издрогирани од маркетинг машинеријата на зелените.Незнам зошто нвидиа фановиве се толкави телетабиси, за разлика од ати фановиве кој споделуваат барем по некој факт.
Пер за ова имаш право да кажуваш, само кога ќе имаш фирма за правење на графички карти и процесори со најновата технологијаСи бил фан на Nvidia и си се предомислил ? лол може споредуваш Fx 5200 Со 4870 како што кажа корун.Ati ти е срање тоа да ти кажам И AMD. !![]()
може имам од кај знаеш??Пер за ова имаш право да кажуваш, само кога ќе имаш фирма за правење на графички карти и процесори со најновата технологија![]()
А која од АТИ е рамна на 9800 ако можи некој да ми кажжи??За ДОБРА графичка, 90 евра малку се... Е сеа ако сакаш FX 5500 ... тогаш поубаво чувај си ги парите за сендвич.
може имам од кај знаеш??:pos2::pos2::pos2:
4830А која од АТИ е рамна на 9800 ако можи некој да ми кажжи??
ПОИМ немаш :smir: Бар пари да ти даваат вака звучиш ко 7 годишно детеСи бил фан на Nvidia и си се предомислил ? лол може споредуваш Fx 5200 Со 4870 како што кажа корун.Ati ти е срање тоа да ти кажам И AMD. !![]()
Добра е, ако можеш да најдеш Ати 4850 таа ти е уште подобра за горе-доле иста цена.Баш ке идам утре да видам за оваа графичка,и ако е квалитетна како што викате ја зимам одма,око не ми трепнува.Е сеа за фрлање пари,да е до толку највеке,90 евра![]()