Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
До gade i hak: За малце ќе ме заебевте со мониторот т.е. графичката карта, ќе требаше да се опрчам 3000 - 4000 илјадарки. Си земав поштено 22'' и стакло е сликата. Ни графичка бара ни ништо. Поздрав:baeh:

Е сега .... ќе те заебеле.....?!?:helou:
Јас имав GeForce 4 MX 440 со 64Mb рам на старото PC (во тек беше склопување на ново), и јас како тебе си земав 22" и си викам ај да пробам да ја поврзам, сликата беше со линии, матна, со точки и остали срања.....

До gade i hak: За малце ќе ме заебевте со мониторот т.е. графичката карта, ќе требаше да се опрчам 3000 - 4000 илјадарки. Си земав поштено 22'' и стакло е сликата. Ни графичка бара ни ништо. Поздрав:baeh:

За десктоп да ти стои уклучен, добро е. Се што ќе пуштиш појако од Word и Super Mario..... ќе видиш :)

Ко да му дадеш на мало циганче одеднаш да проси на 15 раскрсници, а претходно просел на една :)

Јас ти реков дека ќе ти се пушти али нема да биде тоа што треба да ти е, со таа графичка тешко дека ја возиш нативната резолуција на мониторот. Како и да се со здравје да си го користиш и да се подновиш во иднина со графичка за да го осетиш мониторот за како што е наменет :)

Во секој случај фала на советите. Со новиов монитор не гледам некаква разлика во однос на игрите (исто е како и на стариот). Значи све је исто само њега нема. Поздрав:salut:

Во секој случај фала на советите. Со новиов монитор не гледам некаква разлика во однос на игрите (исто е како и на стариот). Значи све је исто само њега нема. Поздрав:salut:
Значи све је исто само џабе паре. :pos2:

А резолуција му смени?

Ке ми објасни ли некој во што е разликата меѓу нВИДИА ГТ и ГХ? која е подобра и ...:smir:

Ке ми објасни ли некој во што е разликата меѓу нВИДИА ГТ и ГХ? која е подобра и ...:smir:

Од кои графички? Лошо ти е поставено прашањето...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom