Графички карти

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
До gade i hak: За малце ќе ме заебевте со мониторот т.е. графичката карта, ќе требаше да се опрчам 3000 - 4000 илјадарки. Си земав поштено 22'' и стакло е сликата. Ни графичка бара ни ништо. Поздрав:baeh:
Е сега .... ќе те заебеле.....?!?:helou:
Јас имав GeForce 4 MX 440 со 64Mb рам на старото PC (во тек беше склопување на ново), и јас како тебе си земав 22" и си викам ај да пробам да ја поврзам, сликата беше со линии, матна, со точки и остали срања.....

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
До gade i hak: За малце ќе ме заебевте со мониторот т.е. графичката карта, ќе требаше да се опрчам 3000 - 4000 илјадарки. Си земав поштено 22'' и стакло е сликата. Ни графичка бара ни ништо. Поздрав:baeh:
За десктоп да ти стои уклучен, добро е. Се што ќе пуштиш појако од Word и Super Mario..... ќе видиш :)

Ко да му дадеш на мало циганче одеднаш да проси на 15 раскрсници, а претходно просел на една :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Јас ти реков дека ќе ти се пушти али нема да биде тоа што треба да ти е, со таа графичка тешко дека ја возиш нативната резолуција на мониторот. Како и да се со здравје да си го користиш и да се подновиш во иднина со графичка за да го осетиш мониторот за како што е наменет :)

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Во секој случај фала на советите. Со новиов монитор не гледам некаква разлика во однос на игрите (исто е како и на стариот). Значи све је исто само њега нема. Поздрав:salut:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Во секој случај фала на советите. Со новиов монитор не гледам некаква разлика во однос на игрите (исто е како и на стариот). Значи све је исто само њега нема. Поздрав:salut:
Значи све је исто само џабе паре. :pos2:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
А резолуција му смени?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ке ми објасни ли некој во што е разликата меѓу нВИДИА ГТ и ГХ? која е подобра и ...:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom