Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
abe ne e tolku vazen DX11, sto tolku go pravis kako kuznae sto da e. ako e tolku vazen ke si kupis graficka od 10000 den ne low end gts450 taa sea vo momentov e pojaka grafcka ke vidime vo tekot na godinava sto igri ke izlezat pa ka vidime kako ke se ponasa taa graficka

GTS450 е од втората генерација DX11 картички, нема толку голем пад на перформансите кај неа каков што е случајот кај 5700 серијата.

GTS450 е од втората генерација DX11 картички, нема толку голем пад на перформансите кај неа каков што е случајот кај 5700 серијата.
golema rabota ako e 2ra generacija i kakov pad na performansi 5770 e pojaka graficka od GTS450 i dvete se ddr5 i dvate se 128bit

здраво сакав да го вклучам и пуштам другиот PC aма се сретнав со еден проблем..
све е пуштено но мониторот не сака да се уклучи мислам нема слика.. претходно мониторот ми беше уклучен на лаптоп за да се гледа поубаво
има чаре нешо како да го направам ова.. сеуште пишувам на истиов монитор.. дали е до графичката ?

све е пуштено но мониторот не сака да се уклучи мислам нема слика.. претходно мониторот ми беше уклучен на лаптоп за да се гледа поубаво
има чаре нешо како да го направам ова.. сеуште пишувам на истиов монитор.. дали е до графичката ?

МОжно да е и до графичка, а можно и до напојувањето да е. Друго не веруем дека би било.
Ја имав проблем како вториот пример кој ти го дадов и напојување ново ми го реши проблемот.

Moже и биосот да ти е поебан не се знае..може све да е уствари, треба многу да ти објаснувам дали ќе знаеш пример да вадиш графичка да стаиш друга и слично?

Имам Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz процесор и GlacialTech Real Power 550 ватно. Мислам дека е во ред. :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom