Графички карти

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
za GTA 4 potrebna e graficka koja e 256 bitna a ne procesor i5ili i7,, ako go imas pacot instalirano moze da ja igras i so 8400 so 512ram so celeron 3.5mhz ali grafikata e tapa.Isprobano 100%
za sekoja igra e potreben dobar procesor grafickata samo dodava na detali koi sto sepak procesorot treba da gi isprocesisra... kolku pobrz procesor tolku potecno ke odat detalite :)

да беееее
скроз заборајв дека и спире имаат,за чифтек бев сигурен дека има во мебиус

и баш вчера гледав да не имаат нов ценовник ама јок

од ноември 2010 не му е сменет ценовникот - ич не се сериозни

п.с тоа спире од 420 вати (во сет пиши дека се 420 в реални а во мебиус 365 се реални) :toe:

i dobro posle 3 pati da ti pukne napojuvanje ne ti dojde pamet a!! pak si kupi delux haahahha

:)

2 пати поточно

и ова демек е појако малку и го зедов колку да издржи некој ден оти ќе го продавам стариот и нов ќе земам и не вреди да купам поскапо,а за новиот имам спире од 420 в - ама и конф. нема да е којзнај шо затоа мислам дека таман ќе ми биди спирче

абе ова е тема за графички :kesa:

инаку

според овој пост Ати треба да се навежба (или да ги намали цените)

Да ги навежба? 560 е overrated, 1/2 фрема е побрза од 6870 или поспора/иста во зависност од играта, а чини 50 долари повеќе.

инаку

според овој пост Ати треба да се навежба (или да ги намали цените)

Тоа што го кажа Псисајд + има HD 6950 1GB за приближно иста цена а е помоќна карта. Освен ако Nvidia не ги намали цените на 230/220$, ништо од бизнисот со GTX560 Ti.

Уствари GTX 560 Ti е повеќе како замена за старата GTX 470, на поефикасен, целосно отклучен GF104 чип што се вика GF114 чип.

Дечки да прашам добра ли е GT 240 1GB онака за гејминг?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom