Градоначалничка листа на Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата elninokv
  • Време на започнување Време на започнување

ваш фаворит за шериф на Кавадарци

• 1.Александар Панов-ВМРО-ДПМНЕ И ко.

Гласови: 43 51,8%
  • 2.Д-р Јордан Нефчев-НСДП

Гласови: 0 0,0%
  • 3.Душко Сапунџиев-независен кандидат

Гласови: 16 19,3%
  • 4.Ратко Грков-СДСМ

Гласови: 19 22,9%
  • 5.Ристо Атанасов-независен кандидат

Гласови: 4 4,8%
  • 6.Андосија Ристова-ПОДЕМ

Гласови: 1 1,2%

• Вкупно гласачи
    83
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не знаев дека има полотрончиња и у кав... ехехехе за оправдување на изостаноци се праат... ее едно време дур учев у гимназијата сдс не идеа нашколо а немаа ниту еден неоправдан... сеа сигурно е обратно а тоа е ПОГУБНО ... дечки заебите политика, фатите се за книга зш без образование цел живот газолижачи ќе бидете бе

Абе не знаев дека има полотрончиња и у кав... ехехехе за оправдување на изостаноци се праат... ее едно време дур учев у гимназијата сдс не идеа нашколо а немаа ниту еден неоправдан... сеа сигурно е обратно а тоа е ПОГУБНО ... дечки заебите политика, фатите се за книга зш без образование цел живот газолижачи ќе бидете бе

Брат, ти да не си студирал право? Речникот ти е како да си дипломирал во класата на Фрчкоски.

Сајбер Дуде,
Жал ми е што си увидел дека е поарно да престаниш да пишуваш оти немало ефект. Жал ми е оти,
ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ
Чао!

Абер Донке,
Многу гледаш хорор филмови. Па ова се само локални избори, а не истерувања на ѓаволот, ноќ на вештици, франкенштајни или инвазии на вонземјани. Иако кога ги гледам некои кандидати...
Пишуваш за гилотини, кинење глави и попови. Тоа не е здраво. Така не се прави овој град.

Не се секирај за гилотињата ке дојде на ред...А чии глави ке летаат тоа не се знае...А кој е поголем вмровец можес само да се симнеш во просториите на ВМРО - ДПМНЕ во Кавадарци и да видиш , а можеби и ке се изненадис ако најдеш повеке од 10 луѓе со постара членска книшка од мене..Дури и ке ти се претставам ако сакаш за да нема забуна....А за гилотињата е она стравот лозјето го гува , ама во виа град нема никој страв од ништо...арамија не се станува арамија се раѓа...

Хаха Грков се презива СДС-овецов. lol you killed yourself noob. :pos2: И после гласини дека соработувале со нашиов јужен непријател... ма нееее зашто?

Прогнозирајте!

Останаа уште 4 дена до гласањето.
Ајде да го прогнозираме резултатот во Кавадарци.

Повелете прогнозирајте колку гласови ќе освојат кандидатите за градоначалник, советничките листи и кандидатите за претседател во Кавадарци.

Кој ќе почне прв?

Останаа уште 4 дена до гласањето.
Ајде да го прогнозираме резултатот во Кавадарци.

Повелете прогнозирајте колку гласови ќе освојат кандидатите за градоначалник, советничките листи и кандидатите за претседател во Кавадарци.

Кој ќе почне прв?

Имало некоа бајачка у Ваташа за тиа работи.:)
Не сме гатачи мајка му стара...
Бар според мене, втор круг е повеќе од извесен.:toe:

ako ja zemam anketava na kajgana za relevantna-jasno e
ako vidime deka SDSM i NSDP namesto zaednicki nastap ke izgubat baagi glasovi..a i nezavisnite ke fane nesto....taka da panov ostanuva:toe:pobednik......ama ne e vazno koj e samo da gleda da ja sredi rabotava..mislam kavadarci sepak ne e katastrofa vza razlika od drugi gradovi koi se vo polosa situacija...ama sepak ima potencijal koj za zal ne e iskoristen-mislam pred se na zemjoidelieto kade vinoto go prodavame u cisterni kolku edno sinalko...Ahhhh

градоначалници:

Александар Панов ...... 11.000
Ратко Грков ................ 3.500
Душко Сапунџиев ........ 1.700
Јордан Невчев ............. 1.200
Ристо Атанасов .............. 700
Андосија Ристова ........... 300

советници:

ВМРО-ДПМНЕ ................. 11
СДСМ ............................. 5
Панчо Минов ................... 2
НСДП ............................. 1

градоначалници:

советници:

За Андосија ако гласат 300 луѓе, имаш пиво од мене...:pos:

градоначалници:

советници:

a vo kolku cekori ke se prerodime...nemoj kolku glasa tolku cekori

Не се срамите, прогнозирајте

Ако сте толку паметни, ајде да ја видиме вашата прогноза.

Ако сте толку паметни, ајде да ја видиме вашата прогноза.

Е па тоа е бе баце...не знам, да знам би напишал нешто.
Александар е фаворит тоа е факт, ама како што покажала историјата и пред тоа (кога Ѕвонко беше голем фаворит) исходот беше сосема друг. Поради тоа не прогнозирам и затоа мислам дека е некако извесен втор круг во кој се можни катаљарда комбинаторики...:toe:

ууу 11 000 гласа
ти бе другар знаеш ли што се 11 000 гласа или така напамет пишуваш тоа се 6 000 фамилии. ти да не мислиш народот трава пасе или оти панов го пикнал татко ти чистач у комуналец и он е цар за вашето семејство. Со два денара субвенции фамилија не се ране општината пропадна од такви како вас не изделкани дрва. Излеваш од дома и у калта цапаш директно. Продуктивноста на еден човек се гледа од почетокот а не ако станам градоначалник се ќе направам. ти ако до сега ништо не си направил нема ни да направиш нешто повеќе. Заклучок! - 10 години на високо место во Комуналец колку што гледам овде што се пишувале 4 години советник. ИЗЛЕВАМ ОД ДОМА ПРАШИНА ГОЛТАМ, МИЖАМ ДОДЕКА ОДАМ НА РАБОТА ОТИ АКО ГИ ОТВОРАМ ОЧИТЕ КЕ МИСЕ ЗГРОЗЕ ОД ГЛЕТКАТА и сега сакам ГРАДОНАЧАЛНИК да бидам се ќе изнаправам. БРАВОС. Неисполнета детска желба, која и доколку се исполни само ке треба да си купиме сите по еден пар гумени чизми и наочари за слепци. ТОЈ ШТО ЗНАЕ ДА СТВАРА ТРЕБАЛО ДО СЕГА ДА СТВОРЕ И ДА НАПРАВИ НЕШТО.А не да чека градоначалник да стане.

Доволно е свесен овој народ јас мислам, да гласа мудро не му е потребен некој си ЧУДОТВОРЕЦ со две прочитани страни во животот негов мизерен. бидејќи тоа што го пишува и тој не знае што е и што значи.

Жалам само за партииската војска таа останува само на 5-те стотки што ке ги добие од изборите.и после пак ке си ги метиме улиците.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom