Gothic

• Креатор на темата Креатор на темата Goddess of Chaos
  • Време на започнување Време на започнување
Toreador напиша:
Gothic Metal is love <3 x 10

Инаку, баш сеа ја слушам My Girfriend's Girlfriend :pos:

Jeee,ne beshe toa pesna od Type O Negative?:bravo:
I od koga tie spagaat u gothic?

NightFuneral напиша:
Jeee,ne beshe toa pesna od Type O Negative?:bravo:
I od koga tie spagaat u gothic?

Па демек тоа било Goth, не Gothic. Ама, како и да е...неам блага веза што е што. Not that I care anyway...

/me kicks Гижо in a friendly manner

Не озбилно, неам блага веза што е тоа. Може некој да ми каже што е разликата меѓу видовите метал? Можам само да разликувам фолк метал и готик...

Sisters of mercy omilena mi e the temple of love ama ne onaa so ofra haza tuku onaa orginalnata i normalno Alice

Ja iam Tristania - Beyond the veil

Barem imav... Kako da ti dzitnam???

Greska, sea pobarav, sum izbrisal

Tristania имам цела дискографија. BTW не ги спомнавте Leave's eyes, Epica, Nightwish (се распаднаа) Octavia, Midnattsol, Lacuna Coil... дали некој од вас слушнал за овие?

Agathodaimon напиша:
Tristania имам цела дискографија. BTW не ги спомнавте Leave's eyes, Epica, Nightwish (се распаднаа) Octavia, Midnattsol, Lacuna Coil... дали некој од вас слушнал за овие?

Duh... Tarja и Cristina се сечија сексуална фантазија :nesvest: :tapp:

iam od after forever neso...ali ne znam so potocno...ako ne se lazam dva albumi...samo kazi kako....i kje ti gi distributirame...:)))

Agathodaimon напиша:
Tarja не ама Cristina..... :zlo:
I od mene edna pisi!

Inace, ne sum siguren dali se raspadnaa Nightwish... Mislam deka samo Tarja si otide...

Nekoj poinformiran?

иам една другарка од москва, она е дарк готик чик, цела гардероба што ја поседува и` е црна (без исклучок, јас бар за 4 недели колку што се дружевме ја немав видено у друго нешто), се пали на некои митологии и цртежи, и у принцип е многу океј..

има нокти прилично долги, црни, црни шминки, сенки, кармини, едно-друго.. мене таква појава не ми смета, напротив, ептен е фина за дружење.. а и у светот луѓето не патат од стереотипи..

иам упознаено и други, претежно странци шо се гот-забегани, и единствено што ги поврзува (сем начинот на живот) е тоа што се екстремно начитани.. баратаат со некои апокрифни прикаски, митологии, фикции..

joki напиша:
iam od after forever neso...ali ne znam so potocno...ako ne se lazam dva albumi...samo kazi kako....i kje ti gi distributirame...:)))

imageshack.us би бил најсоодветниот афтобус?
Agathodaimon, истото важи и за тебе, чекам tristania
wee.

Офчар, тоа е вистинската перцепција за "тие луѓе" наместо гледање на нив као чудовишта, ѓаволи, луѓе шо не си го сакаат животот (мада има и такви), или некои на кои сите светови им се урнале и носат црна шминка за да го гледаат светот темен како шо е(мада и тие ги има)...културата според која дел од нив живеат знае да понуди интересни појафи, приказни, гледишта...
сите шо ги знам и ја до сеа (а не дека се ногу, ја као некој нашетан чоек...) се интересни луѓе и стФарно начитани за работи шо не ни си мислел дека постојат...

KohlBass напиша:
I od mene edna pisi!

Inace, ne sum siguren dali se raspadnaa Nightwish... Mislam deka samo Tarja si otide...

Nekoj poinformiran?

A шо ќе биде со Најтвиш без нејзе? Она им беше белегот, ја даваше таа препознатлифост..

Pa stoznam sto ke bide... Tocno e deka im bese belegot, ali mnogu e krava... :) Od sekogas me nervirala curata, radi nea (ima i drugi pricini, mislam deka se pomalku neoriginalni,ama za toa na drugo mesto) ne sum mozel da gi slusam Nightwish (gi slusav nekoj mesec dena i mi presednaa).
Valjda ke mozat da najdat cura so ke pee ko nea (nemora isto, moze malku svezina da donesat) pa da napraat nesto dobro... Ima dosta primeri kaj so nov vokal uspeal da go zameni sariot iako se mislelo deka e nevozmozno (AC/DC).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom