Nightwish би направиле глуп потег ако земат да бараат нова вокалистка ко Тарја, најпаметно би било да се променат, по можност да земат машки вокал и да бидат по хард, се друго би било бледа копија на најтвиш со тарја
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...па богами и не се измешал многу...имет доста готик примеси терионГижо напиша:therion не се gothic, ти се помешало нешто![]()
}I{BuTtErFlY напиша:Vibeke oбожавам да ја слушам..ах тоа гласот:wub:..сите нивни песни ми се убави без исклучоци!!!
joki напиша:...па богами и не се измешал многу...имет доста готик примеси терион
...не знам за тебе...мене ми се баш готик расположени...Гижо напиша:во музиката нивна ништо не гледам готик
дефинитивно се готик расположени..посебно во некој од песните апла се осеќат тие примеси..joki напиша:...не знам за тебе...мене ми се баш готик расположени...
joki напиша:...можда...секој поинаку доживуват...мене ме убедвет дека CoB биле блек...некој запнале дет...некој па хеви...јас велам екстрим паур...ако се земит и фактот за мојата блага ретардираност...се е можно)
)
)
)