Gothic

• Креатор на темата Креатор на темата Goddess of Chaos
  • Време на започнување Време на започнување
Goddess of Chaos напиша:
типичен пример за gothic metal се Theatre of Tragedy, одличен женски вокал
...theatre of tragedy...многу се чудни...имет некој електронски примеси во музикана???...или се лажам...иначе вокалкана е екстра...

joki напиша:
...theatre of tragedy...многу се чудни...имет некој електронски примеси во музикана???...или се лажам...иначе вокалкана е екстра...

од тоа шо сум чула немаат....иначе звучат моќно сосе нежното гласче на типката :)...

The sins of thy beloved e ok bend
a Type O Negative RULE!

Goddess of Chaos напиша:
од тоа шо сум чула немаат....иначе звучат моќно сосе нежното гласче на типката :)...
...сеа ги слушам баш...и имет примеси на електроника...нешо кон чил аут мавет...али во секој случај јаки се...омилена ми е play...

joki напиша:
...сеа ги слушам баш...и имет примеси на електроника...нешо кон чил аут мавет...али во секој случај јаки се...омилена ми е play...
Гоооллеем к*р ебате шо има, шо нема.....слушај и уживај....:)

joki напиша:

едно време интензивно ги слушав...и највеќе во глава ми остана a rose for the dead....чист готик

Mesaja напиша:
Гоооллеем к*р ебате шо има, шо нема.....слушај и уживај....:)
...абе голем...мал...кур си е кур...морав да изнесам шо ми тежит на срце...иначе дека уживам немат сомневање:))

Goddess of Chaos напиша:
едно време интензивно ги слушав...и највеќе во глава ми остана a rose for the dead....чист готик
...ја немат таја песна во албумов кој го поседувам моментално...али вака гледано...од се нивно шо преслушав ..,..немат нишо лошо...

joki напиша:
...ја немат таја песна во албумов кој го поседувам моментално...али вака гледано...од се нивно шо преслушав ..,..немат нишо лошо...

Кој албум го поседуфаш?

...баш сеа глеав дискографија...море долго егзистирале...иначе ќе требит да набавам и нешо постаро изглеа...секоаш последните албуми се...да не речам лоши...поразлични од старите...али мене лично ми е супер...

Gothic Metal is love <3 x 10

Инаку, баш сеа ја слушам My Girfriend's Girlfriend :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom