Gotham

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Еј глума ќе има во серијава изгледа...

Добро е може да се гледа, поглупо претставена од Ероу не верувам да биде.
А кој е малиов шо го ќе го глуми Брус Вејн? Познат ми е од некаде, не ми текнува од каде.

Едит: Леле кое дете било, една од најнапорните фаци шо се имаат појавено на ТВ...

Па да според актерскава екипа, сигурно нема да го рецитираат својот дел актерите како во Arrow.
Ми изгледа доста интересно и ќе и дадам шанса како голем фан на ликот на Бетмен.

Џокер ќе биде дел од серијава изгледа.

Ај баш да видиме што планираат да направат пошто Џокер пред Џокер е уствари тапа стенд ап комичар. А тапа стенд ап комичари не знам колку би биле ок во ваква серија. Хммм

Џокер ќе биде дел од серијава изгледа.

Ај баш да видиме што планираат да направат пошто Џокер пред Џокер е уствари тапа стенд ап комичар. А тапа стенд ап комичари не знам колку би биле ок во ваква серија. Хммм

spored toa so go vidov sto posto e malo dete so karti,pardon hipster so karti

Последно уредено:
И дека нетфликс ја откупи. :D Ова значи дека цела сезона ќе излези наеднаш ?

:vozbud:

И дека нетфликс ја откупи. :D Ова значи дека цела сезона ќе излези наеднаш ?

:vozbud:
Да, Нетфликс ги откупи стриминг правата од Фокс и ќе чека цела сезона да имаат завршено и да им биде предадена, (најверојатно 13 епизоди) па ќе ја пушти цела прва сезона.

А можеби пак ова значи дека секоја епизода ќе изглегува посл прикажување на ФОКС.
У секој случај ако ги немаше правата Нетфликс за прикажување на истата на Нетфликс ќе се чекаше повеќе од година, што е супер за луѓето што гледаат серии на Нетлфикс

Aу ама ќе ја гледам серијава...
Ќе се затворам дома.

За колку време излегува?

Гледаше некој бе?
Добар пилотов, ептен ми се свиѓаше, не мрднав цела епизода.
Има страшно многу потенцијал серијава ако се суди по пилотов само.

Гледаше бе :D

Солиден пилотот, али очекував повеќе. Додуша кизне шо очекував и јас не знам. (ко бомбашот шо не знај оти филмот не е за сите) :D

Али кадрите при трчањето беа :tapp: :pos:

И јас ќе кажам солидно, но со потенцијал.

Продолжувам.

Џим Гордон слабо трча :icon_lol:
има потенцијал, ги покажаа скоро сите главни негативци во првата епизода, ќе видиме шо како понатаму :)

Има потенцијал може да се стави на листа ќе и се даде цела сезона шанса :D

Солиден пилот бе. Имам некои замерки, како на пример визуелноста на серијава, се вложило многу во Готам, се гледа, ама сеуште не ми е доволно мрачен и препознатлив како од филмовите на Нолан рецимо. Или било кој од Бетмените, некако не ми е убаво доловена атмосферата.
Подобро актерка за мачкица неможеле да одберат.(y)
Актерската екипа и глумата во пилотов нема да ја коментирам затоа што е јасно каква ќе биде под палка на Фокс. Недоволно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom