Gossip Girl

• Креатор на темата Креатор на темата FoxXy Iv=)
  • Време на започнување Време на започнување
Мене омилен пар ми се Блер и Ден... некако затоа што отсекогаш ми биле омилени ликови :D

Синоќа ја завршив четврта сезона и не ми се почнува петтата, знаејќи дека уште излегуваат епизоди

Знае ли некој точно да ми каже уште колку серии треба да излезат од 5тата сезона и дали е точно инфото дека ќе била и последна ?

Синоќа ја завршив четврта сезона и не ми се почнува петтата, знаејќи дека уште излегуваат епизоди

Знае ли некој точно да ми каже уште колку серии треба да излезат од 5тата сезона и дали е точно инфото дека ќе била и последна ?
Еве , 24 се вкупно, значи има уште 3 и завршува на 14 мај. Дали е последна сезонава не знам, оти на големо се збори дека ќе имало и 6та сезона...

еве нешто и околу тоа :)

Aj ако може линкче за онлајн гледање во ПП, благодарам однапред...

Да не го заборавиме! Happy birthday Ed! :X3:
600full-ed-westwick.jpg

Ах серијава ми фали...Многу ја сакам. Малку ми ја изреметија во 5 сезона, не знаеа веќе шо да дадат ама пак ми оривлече внимание, едноставно морав да ја гледам. Само се чудам која е вистинската Госип грл и дали барем на крајот на серијата ќе ја откријат.
Иначе за парови шо читнав погоре најмн ми одговараат Серена и Ден и Блер со Чак :)

Серијава успеа да ми го задржи вниманието некаде до трета сезона, имаа некоја смисла , содржина, редослед настаните, ама четврта и петта тапаа.. :tapp:
Гледав онака, секој понделник ко ќе идеше нова епизода, колку да се рече ете гледав.
Ги сакав старите Блер и Чак, совршени ми се еден за друг ( и карактерно , а не само дека се главни ликови и што ти ја знам ) , ја имаат онаа хемија меѓу нив, за разлика од Блер и.. Ден ?o_O
Искрено, не очекувам некој бум шестава сезона, ама барем ќе стават крај, а колку ќе не инпресионира сето тоа ќе видиме.
Јас ќе си ги поштувам како и да е, зашто првите сезони со нетрпение чекав да ги гледам.

chuck_blair.jpg

И ќе си ги памтам овакви :D

Јас колку и да сум разочарана, продолжив да си ги гледам. Со последнава сезона вратија се како што си беше... пак сме си на почеток, ама бар знаеме дека шестава е последна сезона. И се надевам дека ќе завршат Блер и Чак заедно.
425781_204178416350528_264910468_n.jpg

Добра е серијава, ги изгледав првите две сезони, сега започнувам со третата. Омилен лик ми е Серена, како прво заради глумицата, а како второ заради нејзината способност постојано да искомплицира се.

И јас не останав покусо со срањево.. ја завршвам првата сезона :giggle: одбивав да ја гледам серијава зошто одвратни ми се вакви клише тин серии али пак ми го задржа вниманието, пред се ради овој Чак... :love: идол ми е човеков...
инаку блер ми се ептен уфилмана а серена онака... кул си е али е досадна на моменти...
I vote for Bass (y)

Само неколку епизоди имам гледано од серијава, се разбира само заради Чак:pipi:
Да не знае некој од кога ќе ја даваат серијава на Мтв 1 ???

:D

Добро што се случи вчера, пак реприза ја дадоја 1та епзиода?
Таман си помислв се поправија малце, пак ме разочараја :eek:

Вчера им ја гледав програмата на МТВ, нови епизоди само ќе даваат во понеделник и вторник. Тапа (n) ! Btw шестата и последна сезона почнува на 8ми октомври !

Dan's hairstyle evolution ! :D

578636_10151049391162901_1877729790_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom