Gossip Girl

Body Electric

Del Rey
Член од
15 јуни 2011
Мислења
222
Поени од реакции
334
Мене омилен пар ми се Блер и Ден... некако затоа што отсекогаш ми биле омилени ликови :D

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Синоќа ја завршив четврта сезона и не ми се почнува петтата, знаејќи дека уште излегуваат епизоди

Знае ли некој точно да ми каже уште колку серии треба да излезат од 5тата сезона и дали е точно инфото дека ќе била и последна ?

T

tinkerbelll

Гостин
Синоќа ја завршив четврта сезона и не ми се почнува петтата, знаејќи дека уште излегуваат епизоди

Знае ли некој точно да ми каже уште колку серии треба да излезат од 5тата сезона и дали е точно инфото дека ќе била и последна ?
Еве , 24 се вкупно, значи има уште 3 и завршува на 14 мај. Дали е последна сезонава не знам, оти на големо се збори дека ќе имало и 6та сезона...

еве нешто и околу тоа :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.687
Поени од реакции
8.715
Aj ако може линкче за онлајн гледање во ПП, благодарам однапред...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Да не го заборавиме! Happy birthday Ed! :X3:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ах серијава ми фали...Многу ја сакам. Малку ми ја изреметија во 5 сезона, не знаеа веќе шо да дадат ама пак ми оривлече внимание, едноставно морав да ја гледам. Само се чудам која е вистинската Госип грл и дали барем на крајот на серијата ќе ја откријат.
Иначе за парови шо читнав погоре најмн ми одговараат Серена и Ден и Блер со Чак :)

~ Everything.you`re.not

Salvatore`s girl
Член од
8 април 2012
Мислења
106
Поени од реакции
421
Серијава успеа да ми го задржи вниманието некаде до трета сезона, имаа некоја смисла , содржина, редослед настаните, ама четврта и петта тапаа.. :tapp:
Гледав онака, секој понделник ко ќе идеше нова епизода, колку да се рече ете гледав.
Ги сакав старите Блер и Чак, совршени ми се еден за друг ( и карактерно , а не само дека се главни ликови и што ти ја знам ) , ја имаат онаа хемија меѓу нив, за разлика од Блер и.. Ден ?o_O
Искрено, не очекувам некој бум шестава сезона, ама барем ќе стават крај, а колку ќе не инпресионира сето тоа ќе видиме.
Јас ќе си ги поштувам како и да е, зашто првите сезони со нетрпение чекав да ги гледам.

И ќе си ги памтам овакви :D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Јас колку и да сум разочарана, продолжив да си ги гледам. Со последнава сезона вратија се како што си беше... пак сме си на почеток, ама бар знаеме дека шестава е последна сезона. И се надевам дека ќе завршат Блер и Чак заедно.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
146
Поени од реакции
15
Добра е серијава, ги изгледав првите две сезони, сега започнувам со третата. Омилен лик ми е Серена, како прво заради глумицата, а како второ заради нејзината способност постојано да искомплицира се.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
И јас не останав покусо со срањево.. ја завршвам првата сезона :giggle: одбивав да ја гледам серијава зошто одвратни ми се вакви клише тин серии али пак ми го задржа вниманието, пред се ради овој Чак... :love: идол ми е човеков...
инаку блер ми се ептен уфилмана а серена онака... кул си е али е досадна на моменти...
I vote for Bass (y)

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Само неколку епизоди имам гледано од серијава, се разбира само заради Чак:pipi:
Да не знае некој од кога ќе ја даваат серијава на Мтв 1 ???

:D

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Добро што се случи вчера, пак реприза ја дадоја 1та епзиода?
Таман си помислв се поправија малце, пак ме разочараја :eek:
Вчера им ја гледав програмата на МТВ, нови епизоди само ќе даваат во понеделник и вторник. Тапа (n) ! Btw шестата и последна сезона почнува на 8ми октомври !

Dan's hairstyle evolution ! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom