Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу ја заплеткаа серијава, веќе секој со секој беше, некако ми нема смисла, другари со другарки сите се вљубуваат еден во друг, катастрофа. Секој со секој се *****. Особено овој Натаниел како ку*** го направија. Секој нов лик што влегува во серијава е негова девојка, и тој не знае со кој не бил, најјакото е шо сеуште бара искрена девојка.
Признај дека не гледаш за после у друштво да не ти викат педерГледав една епизода на телевизија пошто иам чуено дека е “интересна серија“.
Too much fake drama. Not my piece of cake.
Не верувам да признае, после па ние ќе го завикаме педер ако рече дека гледаПризнај дека не гледаш за после у друштво да не ти викат педер![]()
Јас ги иам гледано сите 5 сезони сега 6тата ќе почнам im not gay am i ?Не верувам да признае, после па ние ќе го завикаме педер ако рече дека гледа
( just kiddin' )
Aбе викам џст кидин, на нашки тоа значи заебавам сеЈас ги иам гледано сите 5 сезони сега 6тата ќе почнам im not gay am i ?![]()
Ќе видеме ваљда нема да се разочарам ќе пишам што како кога ке ја изгледам до тогаш поздрав!Aбе викам џст кидин, на нашки тоа значи абе заебавам сеМене вака убава ми беше серијата ама до 4та сезона. 5та така и така, али оваа последната дури не ги ни догледувам епизодите од шо ми се досадни...