Gossip Girl

• Креатор на темата Креатор на темата FoxXy Iv=)
  • Време на започнување Време на започнување
Слики од свадбата на Чак и Блер.
Креацијата на фустанот е од Elie Saab.

01 (1).jpg

03.jpg

04.jpg

Слики од свадбата на Серена и Ден.
Креацијата на фустанот е од Georges Chakira.

02.jpg

01.jpg

Koја ви е поубава невеста ?
Блер се знае. :)

Фустаниве катастрофа. Кога би можела да бирам, од Серена ми е поубав.
Убави се двата, ама не се венчаници.
Ели Сааб какви креации има, оваа му е една од полошите.

Многу ја заплеткаа серијава, веќе секој со секој беше, некако ми нема смисла, другари со другарки сите се вљубуваат еден во друг, катастрофа. Секој со секој се *****. Особено овој Натаниел како ку*** го направија. Секој нов лик што влегува во серијава е негова девојка, и тој не знае со кој не бил, најјакото е шо сеуште бара искрена девојка. За Серена да не зборувам, не знае што сака уште од почетокот, и Блер почнаа да ја прават таква поради ова со Ден. И на крај од серијава сите ке излезат роднини :D Ајде сепак ќе ја догледам и оваа последна сезона може пак ќе се врати се во нормала и очекувам да ја кажат вистинската озборувачка:)

Многу ја сакав порано, ама од 5та сезона наваму ми се одмили. Сега ради реда ја гледам. Катастрофа ја направија, порано колку толку те влечеше да останеш на екран, и дешавки и дијалози и се, после се изгубија во приказната. Не е тоа тоа веќе... редно беше да ја завршат.

Многу ја заплеткаа серијава, веќе секој со секој беше, некако ми нема смисла, другари со другарки сите се вљубуваат еден во друг, катастрофа. Секој со секој се *****. Особено овој Натаниел како ку*** го направија. Секој нов лик што влегува во серијава е негова девојка, и тој не знае со кој не бил, најјакото е шо сеуште бара искрена девојка.

Па ова во секоја серија се дешава, од Млади бунтовници до Приватна пракса.
Гледачите се навикнати на старите ликови и имаат некоја одбивност кон нови, мислам дека тоа е причината.

Од телефонот на Џесика Шор (Ванеса) :D

306757_426797520707809_2008918228_n.jpg

Гледав една епизода на телевизија пошто иам чуено дека е “интересна серија“.
Too much fake drama. Not my piece of cake.

Гледав една епизода на телевизија пошто иам чуено дека е “интересна серија“.
Too much fake drama. Not my piece of cake.
Признај дека не гледаш за после у друштво да не ти викат педер :P

Јас ги иам гледано сите 5 сезони сега 6тата ќе почнам im not gay am i ? :unsure:
Aбе викам џст кидин, на нашки тоа значи заебавам се :D Мене вака убава ми беше серијата ама до 4та сезона. 5та така и така, али оваа последната дури не ги ни догледувам епизодите од шо ми се досадни...

Aбе викам џст кидин, на нашки тоа значи абе заебавам се :D Мене вака убава ми беше серијата ама до 4та сезона. 5та така и така, али оваа последната дури не ги ни догледувам епизодите од шо ми се досадни...
Ќе видеме ваљда нема да се разочарам ќе пишам што како кога ке ја изгледам до тогаш поздрав!

Се поделија на тимови хахахаха Чак,Блаир и Лили друг тим Нате,Дан и Барт. Ќе биде интересно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom