Gossip Girl

• Креатор на темата Креатор на темата FoxXy Iv=)
  • Време на започнување Време на започнување
Мислења? Јес, ја тупеа 6 сезони се испоебаа сите со сите, но крајот вредеше да се гледа.
За разлика од некои серии како Очајни и Лост, крајот беше супер, се гледа дека замислата беше уште од првата сезона, а останатото само филер. Не верувам дека ќе ми фали многу, се надевам дека ќе си остане така. Don't want any GG v2.

doorslam.gif

Жал ми беше за Лили и Руфус :( Или заедно завршија? :confused:

Мене ми се допадна крајот, беше лоша и заморна оваа сезона, но крајот си беше добар.

За разлика од некои серии како Очајни и Лост, крајот беше супер, се гледа дека замислата беше уште од првата сезона, а останатото само филер.

Ја гледав серијава до четврта сезона па ја прекинав, ама ќе и се вратам.
Читав на нет, Ден испадна Госип грл.

Епа нели во прва сезона, Серена купуваше тест за бременост кој уствари беше за Блер. Серена тогаш идеше со Ден. И сестра му Џени мислам беше, нели ја виде сликава и таква цела успаничена му кажа на Ден. И он прилично потресително изреагира.

Замислата била уште од прва сезона, yeah right. Лост не била, Госип Грил била.

И Нејт градоначалник на Њујорк бе? Типот е најзгоден у свет, ама градоначалник?? Кој бил противкандидат - Рамче??

Епа нели во прва сезона, Серена купуваше тест за бременост кој уствари беше за Блер. Серена тогаш идеше со Ден. И сестра му Џени мислам беше, нели ја виде сликава и таква цела успаничена му кажа на Ден. И он прилично потресително изреагира.

И Нејт градоначалник на Њујорк бе? Типот е најзгоден у свет, ама градоначалник?? Кој бил противкандидат - Рамче??

У првата епизода, на првата сезона, на 6 мин го имаш Ден со лаптоп зад него отворен сајтот госип грл, друг доказ треба?

У првата епизода, на првата сезона, на 6 мин го имаш Ден со лаптоп зад него отворен сајтот госип грл, друг доказ треба?

Па зошто ти од прва сезона, прва епизода не знаеше дека Ден е Госип грл??

Па зошто ти од прва сезона, прва епизода не знаеше дека Ден е Госип грл??

А ако јас знаев ќе гледав до 6 сезона? Поентата е дека они знаеле и не знам зошто не ти се верува. Целата приказна дека он е аутсајдер и причината поради која го има на госип грл сајтот на крајот се совпаѓа со тоа дека он е госип грл. Иначе зошто баш за него би пишувал/а кога он не е ни познат, не е ни од елитата.

Има plot holes не викам не. Keep in mind дека го направив постот веднаш штом ја изгледав.. не ни ми текна на можните plot holes.. Лост.. Госип.. малце комплетно различни серии, не баш за споредба, но искрено крајот на Госип ми правеше повеќе смисла, и деф. повеќе ми се допаѓа од шпекулациите дека Ванеса е ГГ.

И Нејт градоначалник на Њујорк бе? Типот е најзгоден у свет, ама градоначалник??

Бидејки немаше други глупави преувеличувања во серијата?

Известувај ме на време те молам, сакам да бидам во тек со вас напредните.

А ти на темава случајно влезе или знаеше дека има машки шо ја гледаат па дојде да искоментираш и лајк да добиеш? И од мене имаш. that's new

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom