Ѓорѓи Иванов е кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
vakov covek ne e za pretsedatel nitu na tanguzija pa kamo li na makedonija go povikuvam siot makedonski narod da go dade svojot glas za BRAT LJUBE!!!!

Каков брат љубе глупердо една, не бираш благајник на куќен совет па обичен циркузант бивши слаткар со поетски амбиции да биде претседател. Ако добие љубве на избори само се докажува каква примитивна култура владее кај нас, составена од нафурани глави на Албанци и на шо знам тамо шо не

Попрво Љубе него ли овој, првпат на ТВ го гледам. И као демек не бил член на ниедна партија, а он советник од вемерото. Кај ти допушта Чаплин непроверен човек кој што нема да може да го команда.:tapp:

И сега со бомбоњера да му одиме дома?

Се знаеше дека овој сурат ќе биде.

vakov covek ne e za pretsedatel nitu na tanguzija pa kamo li na makedonija go povikuvam siot makedonski narod da go dade svojot glas za BRAT LJUBE!!!!

Лелеееее ојдовме јабанааааа:kesa:

вечерва ноќ на лоши вести
изгубивме од данска, фрле за претседател, сеа и овај... тито за градоначалник у пм се

...и останати празни, безсодржајни постови на 2 страни од темава
А, барем еден здраворазумски, издржан и објективен аргумент да дадевте зошто сте против неговата кандидатура и што ви смета...?

Како шо спомнав во еден претходен мој пост, ништо немам против човеков, само се плашам да не стане уште еден партиско војниче на Грујо и пријателите. Да не го изгуби своето јас и да стане машина за потпишување укази и амбасадорски места, т.е. да биде десна рака на Владата. Ај сепак, оставам времето да покаже.

А, барем еден здраворазумски, издржан и објективен аргумент да дадевте зошто сте против неговата кандидатура и што ви смета...?
Им смета тоа што е Македонец .
Попрво Љубе него ли овој, првпат на ТВ го гледам. И као демек не бил член на ниедна партија, а он советник од вемерото. Кај ти допушта Чаплин непроверен човек кој што нема да може да го команда.
Ако го гледаш прв пат и лош е а? А тоа што анти-Македонци гледаме цело време и ги предложуваат за кандидати е во ред? Погледни некои интервјуа од него ќе видиш дека си ја сака земјата.

Им смета тоа што е Македонец .
Ако го гледаш прв пат и лош е а? А тоа што анти-Македонци гледаме цело време и ги предложуваат за кандидати е во ред? Погледни некои интервјуа од него ќе видиш дека си ја сака земјата.
На кој му зборуваш? На тие што обвинуваат за слепа партиска послушност, а при недостаток од аргументи против човекот го оцрнуваат дека е кандидат на ВМРО и само од таа причина не би дале глас за него?

Ѓорѓи победил !!!!!!!!! :nesvest:
Ма нема шанси.:nenene:
Не можам да поверувам :nesum:
А колку ли само надеж вложив во победата на Петров :(

Не! Не можам да се помирам.
Само 91 глас.:shok:
Дефинитивно ми се срушиа сите сништа.
Ми останува само да се тешам со "демократскиот" избор од страна на делегатите и возбудливата пред-конвенциска трка на двајцата кандидати.

Возбудливо.
Напнато.
Не се знаеше до последен момент
Детали беа во прашање.:toe:

а ќе има некоја разлика ако дојде било кој за претседател ????? :)

Искрено повеќе го сакав Тодор Петров некако по народен човек ми е :vozbud: како и да е ќе размислам до гласањето дали ќе го дадам гласот за Иванов :toe:

Ѓорѓи победил !!!!!!!!! :nesvest:
Ма нема шанси.:nenene:
Не можам да поверувам :nesum:
А колку ли само надеж вложив во победата на Петров :(

Не! Не можам да се помирам.
Само 91 глас.:shok:
Дефинитивно ми се срушиа сите сништа.
Ми останува само да се тешам со "демократскиот" избор од страна на делегатите и возбудливата пред-конвенциска трка на двајцата кандидати.

Возбудливо.
Напнато.
Не се знаеше до последен момент
Детали беа во прашање.:toe:

Затоа Бошкоски се откажа од конвенцијата. Не беше толку "паметен" како нарцисов Петров да учествува во трката. Факт е дека Иванов беше фаворизиран од почеток, ама шо фајде од конвенцијава, од гласање на делегативе, ко од почеток се знае кој ќе победи? Истрчаа сите со потпис за Иванов и ајде после собирајте уште една будала да се кандидира за претседател, да имаме избор барем, да биде демократски, ќе ја имитираме Америка.

Значи гласовите биле МНОГУ спрема МАЛКУ во корист на Ѓорѓе.

Така ќе биде и на претседателските избори.

mnogu ocigledno bese deka gorgi ivanov ke pobedi samo ne mi e jasno sto mu trebase na todor petrov da se blamira samo koga se se znaese.inaku neka mu e cestito na bivsiot sdsmovec do pred dve godini gorgi ivanov.no uste pozagrizuvacko e sto sdsm uste ne moze da najde kandidat za pretsedatel.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom