Ѓорѓи Иванов е кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нееххх, не поминуваат кај мене вакви инфантилни провокации :)

Ќе дискутираш врз она што го имаш на располагање во моментов, а немаш многу што ти оди во полза.

Многу незгоден противник добивте во Иванов, секоја чест на бескомпромисноста да го дискредитирате кога сте соочени со навистина квалитетен човек, сакале несакале да признаете... ништо не менува.

Да беше дури и Мајка Тереза кандидат на ВМРО, ќе се бламиравте на истиот начин.
Нема да ти помогне доколу ја развлекуваш темава во триста насоки.
Прашањето е јасно.
Дали Иванов ќе се спротистави на било каков обид за промена на името.
Да.
Не.
Толку.
Се надевам дека до завршетокот на кампањата ова ќе го слушнам и од негова уста.
Мене најважно ми е што знам дека јас моите ставови нема да ѓи променам во врска со нашето име. А тука може се запрашуваш па што врска имаат моите ставови? Е имаат пријателу мој и тоа многу големи, затоа што за разлика од СДС(додај буква по избор) Груевски и ВМРО нема да го сменат ни името ни знамето без тоа да излезе на референдум (а сум сигурен дека нема да го сменат и нема и потреба од референдум).
А ти другар приказните со референдуми продавај ги на дечињата од 15/16 години на форумов.
многу бе вицкаст си бил аее...:pos2:
Кажи....а:pipi:

ама јас незнам што е оваа фама толку кога и така и така е веќе одамна одредено кој ќе е претседател :kesa:

Прашањето е јасно.
Да.
Не.
Толку.

А ти другар приказните со референдуми продавај ги на дечињата од 15/16 години на форумов.

Ако сакаш да поставуваш така чисти прашања, зошто два пати ми го избегнуваш чистото прашање:

А.Ќе гласам за Иванов ако се спротистави на промена на името.
Б.Ќе гласам за Иванов ако не се спротистави на промена на името.

А или Б?

Толку...

Прашањето е јасно.
Да.
Не.
Толку.

Значи нормално дека откако нема да имаш што да кажеш ќе почнеш да напаѓаш. Но фактите си стојат, дали Груевски кажа дека ако сепак се усвои каква и да е промена на името таа прво ќе оди на референдум?
Ама знаеш што ми е најчудно... тоа што СДС(било која буква) веќе се има искажано во врска со името, си кажаа дека немаат проблем да направат компромис, па затоа тебе те прашувам (и ова е само затоа што ми изгледаш како нивни подржувач) зошто ти е гајле за името кога и онака партијата за која гласаш си има кажано дека не и е проблем да го смени? Или ти не си на тој став? Незнам навистина што ти е проблемот, овој човек се што кажал е добро за Македонија и исто така има кажано дека НЕМА ШАНСИ ДА СЕ СМЕНИ ИМЕТО (caps lock за да ми реплицираш на ова). Ама на тебе тоа не ти е доволно и прашуваш ама што после 5 години е јбг после 5 години кај гатачка оди она да ти каже што тогаш.

Нема ништо што му оди во полза. Очекуваа некој полуписмен кандидат по можност да можат да му лепат бугарофилски етикети. Добија високо образова човек со јасно изразени промакедонски ставови.

Мора да боли тоа. Нема ништо што му оди во полза. Најдобро е да оди да си легне.

Па ќе мора да си ја смири партиската суета..и да си легне :smir:

Нека сонува “влажен“ сон како Фрчко станува претседник...

пред 18 години
ИМЕТО

пред сите избори
ИМЕТО
на наредните избори
ИМЕТО
ИМЕТО
ИМЕТО
пред да легнете, немој да заборавите да го сонувате ИМЕТО! :kesa:

Не знам дали дечково Иванов е добар говорник ...не сум го слушал а нити сум разговарал лично со него !
Се надевам дека барем е добар по душа , и “отракан“ да знае да извлече позитивни поени во дипломатските игри!

Иначе нема шарм и харизма со појавата дефинитивно,можит вода да му носит на Бране во тој сегмент !

АБЕ З`Ш Хуго Чавез не беше Македонец...

Дојди на предавање кај Иванов, ќе видиш што е прав говорник, а не она електричарон што Вардар не му го мие комуњарскиот газ

Ако сакаш да поставуваш така чисти прашања, зошто два пати ми го избегнуваш чистото прашање:

А.Ќе гласам за Иванов ако се спротистави на промена на името.
Б.Ќе гласам за Иванов ако не се спротистави на промена на името.

А или Б?

Толку...
Иванов и досега е виновник за несмената на името... Кога дојде предлог да се наречеме Демократска Република Македонија, Иванов е човекот што одби........ (Република значи демократија, Грците си го играа к...т со нас, ќе бевме Демократска Демократска Македонија)

Да.
Не.
Толку.
Реален..А гледам си го ставил Нано Влаот на потпис.. Гледам, многу те занимава каков му е ставот на Иванов за името (иако го има неколку пати соопштено), ама кој сака да го слушне слушнал вероватно, а кој не, тука продава бардиња и шири демагогии..Нано Ружин , дали го има соопштено својот став за името, и дали според тој став ти се одлучи да го ставиш во потпис...

пред 18 години
ИМЕТО

пред сите избори
ИМЕТО
на наредните избори
ИМЕТО
ИМЕТО
ИМЕТО
пред да легнете, немој да заборавите да го сонувате ИМЕТО! :kesa:

А што друго можеш да очекуваш од неписмена багра.

realen 07,
гледам си се забавувал на темава вчера.

Ставовите на Ѓорѓи околу името, може да ги видиш и со видео запис во постовите на Братот.

Каква ќе биде во иднина неговата позиција?
Повели јави се кај Сашо фактор-X за да погледне во иднината и да ти каже.
Дотогаш не замарај.

он:

И пак немате што конкретно да му замерите на Иванов.

И низ 6 страни од темава само празни, неаргументирани постови против него се изнапишавте.

realen 07,
гледам си се забавувал на темава вчера.

Ставовите на Ѓорѓи околу името, може да ги видиш и со видео запис во постовите на Братот.

Каква ќе биде во иднина неговата позиција?
Повели јави се кај Сашо фактор-X за да погледне во иднината и да ти каже.
Дотогаш не замарај.

он:

И пак немате што конкретно да му замерите на Иванов.

И низ 6 страни од темава само празни, неаргументирани постови против него се изнапишавте.

Какви биле ставовите на Иванов за името-омг:nesvest:Уште има луѓе што веруваат на жими мајка и тоа на кого-на политичари!?
И на СДС ставовите им беа дека нема промена на името па за една година се трансформираа во предавници бр.1.Грујо беше најголем поборник против името(посебно пред избори)па во букурешт појде со прифатен предлог промена на име:kesa:
Јас викам луѓе заокружувајте со еци пеци пец секако исти пенис ви е за кого ќе гласате,исти се сите кандидати-подобро нема да биде тоа сигурно!

,,Ако гласањето некогаш нешто сменило, тогаш тие би го направиле да биде нелегално,,
Ема Голдман​

Какви биле ставовите на Иванов за името-омг:nesvest:Уште има луѓе што веруваат на жими мајка и тоа на кого-на политичари!?
И на СДС ставовите им беа дека нема промена на името па за една година се трансформираа во предавници бр.1.Грујо беше најголем поборник против името(посебно пред избори)па во букурешт појде со прифатен предлог промена на име:kesa:
Јас викам луѓе заокружувајте со еци пеци пец секако исти пенис ви е за кого ќе гласате,исти се сите кандидати-подобро нема да биде тоа сигурно!

,,Ако гласањето некогаш нешто сменило, тогаш тие би го направиле да биде нелегално,,
Ема Голдман​

Оди бе гласај за кого сакаш не те тера некој со сила да гласаш за Иванов ај мајката...што сте напнати олку сите...немате со што да му наштетите на Иванов па се служите со ниски удари па и Груески го мешате,види ти пропаганда аиии...абе вие опасни сте биле...

Само сигурен сум дека Иванов ке биде многу подобар претседател од б.ц.

Оди бе гласај за кого сакаш не те тера некој со сила да гласаш за Иванов ај мајката...што сте напнати олку сите...немате со што да му наштетите на Иванов па се служите со ниски удари па и Груески го мешате,види ти пропаганда аиии...абе вие опасни сте биле...

Само сигурен сум дека Иванов ке биде многу подобар претседател од б.ц.
Да да ние сме љубоморни уствари и од што немаме како да му наштетиме го мешаме спасителот наш Никола...
Па уште пропаганди спомнуваш-најверојатно јас од сдсето сум а?

Јас пријателе само пробувам да ви укажам да не бидете тоа што сте секои избори и да не си дозволите да ве лажат сепак ова е слободна држава и може да си кажам мислење така?
ВМРО игра на таа карта-нов човек као луѓево да си реча добар е овој нема политичка позадина и сл.срања,ќе добиете марионета за претседател...
Јас би го поддржал иванов не заради неговите квалитети туку едноставно затоа што неговата конкуренција е мизерија(посебно фрцко)-штета што секои избори треба да бирате меѓу две зла:salut:

Да да ние сме љубоморни уствари и од што немаме како да му наштетиме го мешаме спасителот наш Никола...
Па уште пропаганди спомнуваш-најверојатно јас од сдсето сум а?

Јас пријателе само пробувам да ви укажам да не бидете тоа што сте секои избори и да не си дозволите да ве лажат сепак ова е слободна држава и може да си кажам мислење така?
ВМРО игра на таа карта-нов човек као луѓево да си реча добар е овој нема политичка позадина и сл.срања,ќе добиете марионета за претседател...
Јас би го поддржал иванов не заради неговите квалитети туку едноставно затоа што неговата конкуренција е мизерија(посебно фрцко)-штета што секои избори треба да бирате меѓу две зла:salut:

Незнам за кого си и што си и не ме ни интересира да ти кажам...

Само цело време читам празни муабети...

Попрво Љубе него ли овој, првпат на ТВ го гледам. И као демек не бил член на ниедна партија, а он советник од вемерото. Кај ти допушта Чаплин непроверен човек кој што нема да може да го команда.:tapp:

Ako prv pat go gledas togas OBRAZUVAJ se, rasprasaj se koj e covekot i sto ima dosega postignato, pred da napagas nekogo za kogo nemas pojma sto e i kako...
A kako pomos koristi gi linkovite koi ovde gi prakaa FORUMDJIITE, na primer intervjuto vo emisijata na MILOJKO....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom