Горан Славковски?

• Креатор на темата Креатор на темата georgi25
  • Време на започнување Време на започнување
Еден вчера кај свињата у емисија се уфура дека е ко Торес:tapp:

остај го глеал 3 минути против Сиена и готово боље од Торес...ќе го видиме шо играч..

treba da mu se dade sansa na maliot. valjda ne go cuvaat vo inter za jabe...

mrzam koa nekoj gradi milsenje za igrac posle 2 klipcinja od youtube :tapp: da go vidime 3-4 pati kao igra pa kje praime muabet

Конечно успеаја :)
Којзнае што све му ветиле за да игра за нас...Детето е ѕвер, али ќе видиме шо-колку знае и колку е искусен у тој поглед..
Иначе за донесуањето-свака част
cU

RockIe напиша:
Конечно успеаја :)
Којзнае што све му ветиле за да игра за нас...Детето е ѕвер, али ќе видиме шо-колку знае и колку е искусен у тој поглед..
Иначе за донесуањето-свака част
cU

mmmm.... pa ima zagarantirano ucestvo na sekoe evropsko i svetsko prvenstvo so nas so saka poise :icon_mrgr

ni sum go videl ni sum slusnal za nego mislim slusnav za nego pred 1 mesec ama vikaat ce go bide neso zaedno so pandev pa ce vidime.
Da se nadevame deka makedonija ce ja vidime na evropsko pa i na svetsko prvenstvo

Кој сака да види кој е што е нека дојдат на 22 март, мислам дека беше, во Маџари на стадионот Борис Трајковски да го видиме како ќе одигра за младинците против Црна Гора.

Инаку и јас умирам од желба да го видам што играчиште е штом толку го фалат!!

ej de4koto e super, cekajte vie odma ne e on messi ke treba nekoe vreme da se prilagodi ne moze odma superstar da bide. ke go gledate pocesto slednata godina vo prviot tim na inter oti recoba si odi i toj e negova zamena. visok e ima dobra brzina tehnika, dribling i dobro znae da se snajde vo 16terec ama ovaa godina ja presede na klupa bidejki ima eden talent od skolata na inter Ribas i e prv strelec. zatoa goran bidejki ne igra i ne e dovolno fit mozi nema da izigra onaka kako sto site ocekuvaat uste na prvata utakmica.

a da ke zaboravev i da si proverite na youtube so gol mu dabe na milan mladincite i ke vidite so kakva tehnika raspolaga maliot

Нема да игра... сега за сега е за младите... ако се покаже, ќе го земат за првиот тим

abe ne sum go gledal na you tube na nekoj od forumite na inter besee i imashe link ama kade ne mi tek>????stom go najdam te izvestvam.
pozd. eve vi i slika tie so go nemate gledano hahahaa

А што е проблемот што игра многу ретко во младиот тим на Интер? Гледам дека често е на клупата за резерви ама не е никогаш стартер..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom