Горан Славковски?

• Креатор на темата Креатор на темата georgi25
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто има некој италијанец што или е со врски или сметаат дека е поголем талент од него

ne ima eden ribas se vika prv strelec e vo inter so 13 pogodoci zatoa a toj drugiot momente istotaka e dobar za slavkovki nema mesto. iako imase daeno 250 gola predhodno??????? nema jas sepak mislam da go bidi ke go ispusti inter ako prodolzi vaka da ne go igraat ke o pustat tamu negde na pojazmica vo spezia ili saleritana i ke go ispustat kako so ke mu napraeja na pandeF. :0 pozdraFFFF.......

Горан Славковски нема да игра на пријателскиот натпревар против репрезентацијата на Црна Гора. Најверојатно бил настинат.. имал покачена температура и ќе остане во Милано.

Против Албанија можеби ќе игра на 28ми Март. Сепак, изгледа наскоро ќе го видиме на теренот во дресот на Македонија

По се изгледа не му се игра за Македонија.. Беше болен за со Црна Гора а можеше да игра за Интер??? Montichiari 0-4 Inter Scorers: Slavkovski 5`
Постигна и гол за Интер, а бил болен.. имал висока температура па не можел да допатува за натпреварот со Ц Гора! Од вакви немаме репрезентација!

Се збори дека у последен момент ке преговара и со Хрватска...ебате детето...може и лажат веснициве...ама еве играл за интер, за нас не игра, затоа пак ке кажам, ебате детето

Епа браос ако заебе секој чест ебате глупото створење ебате:tapp:

Ве читам и многу сте ми смешни. Не ветил ништо и нема да заебе ништо ок? Слободен човек е и има право да постапува така како што тој сака. :wink:

Macedalien напиша:
Ве читам и многу сте ми смешни. Не ветил ништо и нема да заебе ништо ок? Слободен човек е и има право да постапува така како што тој сака. :wink:
он е слободен човек ама како тоа доаѓа вика ќе играм во македонија и сеа праи глупости.

Macedalien напиша:

Незнам од кај ти е тоа дека не ветил ништо

Чоекот беше во Македонија, и пред медиумите му вети на груевски дека ке игра за Македонија ;)

Јас се мислам дека тоа менаџерот ја драпа сета оваа работа...

Незнам, го слушав на Топки, и тој изави дека на Горан - Македонија му била во срцето, и затоа сака да СЕ ПРОБА во дресот на Македонија...

Гижо напиша:
Незнам од кај ти е тоа дека не ветил ништо

Чоекот беше во Македонија, и пред медиумите му вети на груевски дека ке игра за Македонија ;)

Кој човек - неговиот менаџер? Ајде бе седете мадри да не излезете пак модри :pos2: :pos2:

ivan1real напиша:
он е слободен човек ама како тоа доаѓа вика ќе играм во македонија и сеа праи глупости.

Попримил од македонскиот менталитет : така е во Македонија :wink:

MONTICHIARI - Inter are through to the playoff phase of the Campionato Primavera - Trofeo Giacinto Facchetti with three rounds of the regular season still to play thanks to Saturday's 4-0 away victory over Montichiari.

Vincenzo Esposito's team took the lead after just five minutes when Swedish forward Goran Slavkovski met a cross into the box before beating Zanini with a shot on the turn.

ајде бе нема шанса и јас вцера си цитам ама си рекоФ ова од прослото коло е не ај видоФ датата. еПа браво за славковСки демек му се укажа шанса да игра за примавера тимот оти го нема рибас тој ојде за репрез. да игра и ај секако нема да влези појке до крајот на сезоната ја да изигра за тимот. Браво некој не го тераше со сила да игра за МАк. ако несака барем нека не ги лаже lугето овде со се израдваја. Ако ке му се врати ова секако го заг. местото во 1 тим. нема да го земат до година во 1тим на интер ке го пуштат на позајмица во Тернана негде Спициа и после ке му го остават за без пари. Ех горане душо продаена ке скапш по тие 3 лиги за ова што го напраФи :pos2::pos2::pos2:

Macedalien напиша:
Кој човек - неговиот менаџер? Ајде бе седете мадри да не излезете пак модри :pos2: :pos2:

Човекот = Славковски

за кого ли збориме на темава? сигурно не за Јозо Палац (менаџерот)

Е многу сте оптимисти... :wink:

Ама ако - тоа е почеток на квалитетот и на добрите резултати, нели, ама од оптимизам до реализација има еден доооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооолг пат којшто треба да се помине со работа. :star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom