Горан Славковски?

• Креатор на темата Креатор на темата georgi25
  • Време на започнување Време на започнување
:je: Славковски ке игра за Македонија така се договорија Бучко (пе*ер) со татко му на Горанчо и менаџерот, ама кога ке порасне зошто уште било рано за него, уште бил млад сакам да кажам. Како и да е добро е !!!

ne e dobro uste sea da im pomogne na mladine treba da igra

kakov mlad toj igra za Inter A tim mlad bil!!!!!!!!!!!

Ke bide od nego nesto stom go zemale Inter tolku mlad ama da se nadevame deka nema da se premislat pa da ispadne za Svedska da igra.

so se sluci so maliov stivnaa nekako ozboruvanjata kaj ke igra

Колку Македонците имаат развиено национална свест и патриотско чувство можеме да видиме од следната спортска приказна.
Станува збор за моментно најталентираниот млад македонски фудбалер со шведско државјанство, Горан Славковски.

17 – годишниот Македонец, кој влезе во историјата на италијанскиот Интер, како најмлад фудбалер што одиграл официјален натпревар, сака да игра, верувале или не, за хрватската репрезентација. А, поврзан е со Хрватска само преку неговиот менаџер Јозо Палац.

Претходно 17-годишниот Славковски ја одби понудата да игра за Шведска и молбата од македонскиот премиер да настапи за националниот тим, од причина што бил заинтересиран само за хрватскиот дрес, пренесува весникот 24 сата.

Како што пишуваат хрватските медиуми, Славковски веќе преку неговиот менаџер контактирале со челниците на хрватскиот фудбалски сојуз (ХНС), и сега само се чека покана од новиот селектор на „коцкестите“ Славен Билиќ.

„Ние своето си го кажавме веќе сто пати, Горан и натаму сака да игра за Хрватска. Но, не сакаме да молиме, на ред е ХНС, се надеваме дека ќе не повикаат на состанок“, изјавил менаџерот Јозо Палац, за хрватскиот 24 сата.

Да се надеваме дека ова е само приказна за хрватската јавност, но сите досегашни аргументи говорат дека ни избега уште еден, несомнено голем талент.

sport.com.mk

Ne e samo on vo prasanje nego i tatko mu bil golem navivac na "kockestite".Ebate patriotot mesto da go ubedi sinot da igra za majcinata zemja on go turka vo Hrvatska.Pa i jas navivam za Brazil i sto ako bev odlicen fudbaler ke trebase da sakam vo Brazil da igram?Stom tolku ja ceni Makedonija ne ni treba bezrazlika kolku e dobar.

Од вакви мрдени копилиња скраја да е. Носот не знае да си го избрише па ќе играл за Хрватска. Каква карикатура е се гледа од тоа што, пази молим те ја одбил Шведска(уз пат и Македонија) за да игра за Хрватска.
Шведска му е татковина и ја одбил
Македонија му е земја на потекло ја одбил
за да игра за Хрватска земјата на неговиот менаџер.
Лузер,.

Jas sum slusnal deka majka mu e od Hrvatska ako ne se lazam ?

како да не... прабабаму.. ако тоа го направи... голем ПЕ*ЕР ќе испадни... НАЈГОЛЕМ

Чекај малце. Па нели ќе играше за Македонија?

море....п*дер ..продадена душа.овој не заслужува ни да каже дека има македонско потекло.треба да му забранат влез во Македонија

abe ovoj ne igra kuznaj kako ima vrski vo inter zatoa go zele

foxy roxy напиша:
abe ovoj ne igra kuznaj kako ima vrski vo inter zatoa go zele
игра за играње даде гол некни на пријателска средба ама со сила убавина не бидува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom