Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
armin06 напиша:Slavkovski Pandev super tandem per macedonia
forca macedonia
bte17 напиша:"Detevo" stom stignalo do prv tim na inter sigurno vredi u inter nema tatini i mamini sinovi treba sam da se boris za mesto a goran se izboril.toa e edna rabota a ako igra za makedonija treba da igra so srce a ne samo za premii.no ne e dovolen samo toj treba najmalu uste dva trojca u reprezentacija za da bide nesto toa e fakt.Spored mene treba da se odluci za makedonija zasto ima makedonska krv no ostavamo vremeto da pokaze dali makedonija ili svedska iako ne mi se verue deka ce saka da igra za svedska.tolku od mene
armin06 напиша:ja da sum iggrac na nekoj jaka ekipa i brazil da mi dava 20 milioni za nastap ja ke igram za Makedonija bes pari
ZOTEMarso напиша:Detevo kolku e dobro ovie nasive ke ja namestat rabotava nekoi tatini mamini sinovi da igraat za reprezentacijata, Jebi ga toa e makedonskiot sindrom. Samo ne sakam talent kako Goran zaludno da sedi na klupa. Ostavame vremeto da pokaze
ZOTE напиша:ZOTE
Ние сериозно сме заинтересирани за Горан и ќе направиме се што е во наша моќ да го доведеме таму каде што припаѓа, а тоа е во Македонија и во македонската сениорска репрезентација за натпреварот од квалификациите за ЕП против Естонија на 16 август во Талин".
На директното прашање дали се планира против Естонија Славковски да биде стартер или само резерва: "Секако стартер..." е категоричен во изјавата за "Спорт експрешн" Лазар Митревски, кој, пак, за нашиот весник вели:
"Остваривме неколку контакти со неговите родители и во најскоро време сме во очекување на конечниот одговорот".
ZOTEarmin06 напиша:a koj e vasiot vesnik??????????????
Гижо напиша:чекајте да вдиме катанец што мисли, не го прави лазар митровски тимот