Горан Славковски?

• Креатор на темата Креатор на темата georgi25
  • Време на започнување Време на започнување
Uste dva dena za odlucuvanje mu ostanuvaat na Slavkovski. Sakame da ja odbere Makedonija

Slavkovski Pandev super tandem per macedonia
forca macedonia

armin06 напиша:
Slavkovski Pandev super tandem per macedonia
forca macedonia

Detevo kolku e dobro ovie nasive ke ja namestat rabotava nekoi tatini mamini sinovi da igraat za reprezentacijata, Jebi ga toa e makedonskiot sindrom. Samo ne sakam talent kako Goran zaludno da sedi na klupa. Ostavame vremeto da pokaze

bte17 напиша:
"Detevo" stom stignalo do prv tim na inter sigurno vredi u inter nema tatini i mamini sinovi treba sam da se boris za mesto a goran se izboril.toa e edna rabota a ako igra za makedonija treba da igra so srce a ne samo za premii.no ne e dovolen samo toj treba najmalu uste dva trojca u reprezentacija za da bide nesto toa e fakt.Spored mene treba da se odluci za makedonija zasto ima makedonska krv no ostavamo vremeto da pokaze dali makedonija ili svedska iako ne mi se verue deka ce saka da igra za svedska.tolku od mene

ако премиите играт улога во неговиот избор мислиш дека би ја избрал Македонија а не Шведска :lud: :lud: :lud:

Ma i da ima pari i da nema toj ednostavno treba da ja odbere Makedonija od dve pricini:

1. Svedskiot selektor mu rekol deka za nego nema mesto vo Svedskata reprezentacija

2. Makedonija mu e negovata domasna zemja, od tuka mu se korenjata i tuka treba da igra

ja da sum iggrac na nekoj jaka ekipa i brazil da mi dava 20 milioni za nastap ja ke igram za Makedonija bes pari

armin06 напиша:
ja da sum iggrac na nekoj jaka ekipa i brazil da mi dava 20 milioni za nastap ja ke igram za Makedonija bes pari

I jas toa bi go napravil, ama sekoj covek ne e ist. Plus koga ke ti svetnat milionite vo glava. Samata para kaj covekot predizvikuva alcnost, ama vo ovaa situacija Makedonija bi bila ovaa zemja koja nudi pari, zatoa sto Svedska go brka. Pa sto uste saka maliov?!?!?

Marso напиша:
Detevo kolku e dobro ovie nasive ke ja namestat rabotava nekoi tatini mamini sinovi da igraat za reprezentacijata, Jebi ga toa e makedonskiot sindrom. Samo ne sakam talent kako Goran zaludno da sedi na klupa. Ostavame vremeto da pokaze
ZOTE

Ние сериозно сме заинтересирани за Горан и ќе направиме се што е во наша моќ да го доведеме таму каде што припаѓа, а тоа е во Македонија и во македонската сениорска репрезентација за натпреварот од квалификациите за ЕП против Естонија на 16 август во Талин".

На директното прашање дали се планира против Естонија Славковски да биде стартер или само резерва: "Секако стартер..." е категоричен во изјавата за "Спорт експрешн" Лазар Митревски, кој, пак, за нашиот весник вели:

"Остваривме неколку контакти со неговите родители и во најскоро време сме во очекување на конечниот одговорот".

ZOTE напиша:
ZOTE

Ние сериозно сме заинтересирани за Горан и ќе направиме се што е во наша моќ да го доведеме таму каде што припаѓа, а тоа е во Македонија и во македонската сениорска репрезентација за натпреварот од квалификациите за ЕП против Естонија на 16 август во Талин".

На директното прашање дали се планира против Естонија Славковски да биде стартер или само резерва: "Секако стартер..." е категоричен во изјавата за "Спорт експрешн" Лазар Митревски, кој, пак, за нашиот весник вели:

"Остваривме неколку контакти со неговите родители и во најскоро време сме во очекување на конечниот одговорот".

a koj e vasiot vesnik??????????????

Inace za sso estonija da ne bide mn brzo ama kako so veli Marso deka vo ovie denovi treba da se odluci dali ke igra za nas moze ke boide i toa

чекајте да вдиме катанец што мисли, не го прави лазар митровски тимот

Гижо напиша:
чекајте да вдиме катанец што мисли, не го прави лазар митровски тимот

Така е, додека во Шведска селекторот го прави тимот кај нас генералниот секретар си зема за право да каже дека Славковски ќе игра во првата постава на мечот во Талин :icon_lol: :icon_lol:

Јас мислам дека тоа го има изјавено затоа што ако Горан Славковски одигра на еден официјален натпревар за македонската репрезентација тогаш веќе нема да може да игра за друга држава.

Vo vrska so eden post od pred malku deka slavkovski ke doagjal u Makedonija...
Vo Vest pisuva deka vo Makedonija ke dojde tatko mu na Goran i menadzerot, a na SAMIOT GORAN SLAVKOVSKI.
Taka da da ne gi izvrtuvame stvarive

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom