Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.958
Не е со сите
Еј жими све не е со сите

Оноа одма после голот, да не треба некој брејкденс да биде????:pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е со сите
"Овој гол им го посветувам на сите оние кои ми значат нешто во мојот живот, но и на човекот за кого во Македонија имаше концерт. Тоше Проески ги обедини сите во Македонија и заслужува да се посвети еден ваков гол во негова чест...", изјави Пандев.
![]()
Taка и си мислев. Знаев дека ќе му го посвети. Неколку гола веќе му има посветено."Овој гол им го посветувам на сите оние кои ми значат нешто во мојот живот, но и на човекот за кого во Македонија имаше концерт. Тоше Проески ги обедини сите во Македонија и заслужува да се посвети еден ваков гол во негова чест...", изјави Пандев.
Taка и си мислев. Знаев дека ќе му го посвети. Неколку гола веќе му има посветено.
А виц на денот
Posle natprevarot vo soblekuvalnata se skrale Bekam i Ronaldinjo zatoa
koj od dvajcata e podobar igrac...posle nekolku minutno prepiranje
Bekam mu rekol na Ronaldinjo.....BEGAJ BE,JAS SUM ZA TEBE GORAN PANDEV!
![]()
![]()
![]()
Ако има некој инфо од каде може да се нарача, или дали има воопшто стигнато дрес од Интер со Пандев во Македонија, нека каже.
Велес, Палма мислам дека се вика каде што ги видов дресовите од Пандев, колку пари и каков квалитет врска немам.
martin.gerrard напиша:Батали тоа , ми стигна дома дресот Пандев , перверзии е у п.м.
Прашајте го дечково за оригинален дрес:
Имам другари печалбари во Болцано, таму имало да си порачаш дрес дури ако сакаш и со твое име од Интер за само 30 евра мислам ми кажаа!
Али тоа у Болцано Италија:kesa:, за тука сигурно има по Фан шоповите, ако нишо друго они фушерајските ги има 100%!:smir:
Имаш на inter.it да си нарачаш со свое име, значи од таму се оригиналите. Проблемот е што многу се големи трошоците, кога ќе ти го испорачаат дресот дома многу скапо доаѓа. Тоа може martin да каже колку точно го чинело.
Инаку најдобра варијанта е некој од таму да ви го донесе. Засега.