Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
А замисли да ги викне Матераци и Маикон на свадба, да се испијанат и да те бркаат по цела Струмица :pos:

:pos: Ту фест ту фјуриос и за двајцата:vozbud: :pos:

Абе кога ќе биде здравје ке штракнам 1-2 слики ќе ви постирам. а пошто ќе биде топло ја ќе излезам низ маало со дрес ЈУВЕ :pos: :pos: :pos:

Толдоне кога им влезе во соблекувална сам да се пресмета со сите, тоа беше епски :pos2:

Ова со потпишувањето на договорот на Пандев ќе биде најрано на 3-ти јануари, пошто тимот е во С.Арабија до втори, а нема ништо официјално да се објави без Мурињо. Италијанските медиуми почнаа да ги цитираат Македонските (трагедија невидена :pos2:) и само пишуваат Пандев изјавил ова-она, а тоа врска нема, ќе го стават човекот во беља...

Ако успееш да им побегнеш може ќе те земе Мурињо :pos:

Толдоне кога им влезе во соблекувална сам да се пресмета со сите, тоа беше епски :pos2:

Ова со потпишувањето на договорот на Пандев ќе биде најрано на 3-ти јануари, пошто тимот е во С.Арабија до втори, а нема ништо официјално да се објави без Мурињо. Италијанските медиуми почнаа да ги цитираат Македонските (трагедија невидена :pos2:) и само пишуваат Пандев изјавил ова-она, а тоа врска нема, ќе го стават човекот во беља...

Ако успееш да им побегнеш може ќе те земе Мурињо :pos:

Абе ќути овие нашиве весници само пишуваат нешто , може да заебат работа толку им чука

Не се :) Дека некој погоре пиша С.Арабија а Абу даби не е у С.Арабија

Во Абу Даби (ОАЕ) се на подготовки а на 2-ри играат натпревар во Риад, Саудиска Арабија.

ок вие норламно дека не сте во Абу даби иначе лудница е градот бев пред 2 год темп е 25 степена

Абе кога ќе биде здравје ке штракнам 1-2 слики ќе ви постирам. а пошто ќе биде топло ја ќе излезам низ маало со дрес ЈУВЕ :pos: :pos: :pos:

немој да не ти дојде Мурињо у струмица ќе ти ебе матер:pos2::pos2:

Пандев стана многу селебрити во Италија, ризично е тоа многу, ќе изеде некоја чевла или статуетка од разочаран јуве фан.

:pos:

Пандев стана многу селебрити во Италија, ризично е тоа многу, ќе изеде некоја чевла или статуетка од разочаран јуве фан.

:pos:
Не само во Италија и на градски може да помине лошо коа беше во Лацио на секој исто му се фаќаше вака :vozbud:

Не само во Италија и на градски може да помине лошо коа беше во Лацио на секој исто му се фаќаше вака :vozbud:
Брат ја може ги познавам стилските изразни средства по македонски јазик, ама јеботе ништо не сфаќам шо сакаш да кажеш.
:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom