Горан Пандев

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
А замисли да ги викне Матераци и Маикон на свадба, да се испијанат и да те бркаат по цела Струмица :pos:
:pos: Ту фест ту фјуриос и за двајцата:vozbud: :pos:

Абе кога ќе биде здравје ке штракнам 1-2 слики ќе ви постирам. а пошто ќе биде топло ја ќе излезам низ маало со дрес ЈУВЕ :pos: :pos: :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Толдоне кога им влезе во соблекувална сам да се пресмета со сите, тоа беше епски :pos2:

Ова со потпишувањето на договорот на Пандев ќе биде најрано на 3-ти јануари, пошто тимот е во С.Арабија до втори, а нема ништо официјално да се објави без Мурињо. Италијанските медиуми почнаа да ги цитираат Македонските (трагедија невидена :pos2:) и само пишуваат Пандев изјавил ова-она, а тоа врска нема, ќе го стават човекот во беља...

Ако успееш да им побегнеш може ќе те земе Мурињо :pos:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Толдоне кога им влезе во соблекувална сам да се пресмета со сите, тоа беше епски :pos2:

Ова со потпишувањето на договорот на Пандев ќе биде најрано на 3-ти јануари, пошто тимот е во С.Арабија до втори, а нема ништо официјално да се објави без Мурињо. Италијанските медиуми почнаа да ги цитираат Македонските (трагедија невидена :pos2:) и само пишуваат Пандев изјавил ова-она, а тоа врска нема, ќе го стават човекот во беља...

Ако успееш да им побегнеш може ќе те земе Мурињо :pos:

Абе ќути овие нашиве весници само пишуваат нешто , може да заебат работа толку им чука

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не се :) Дека некој погоре пиша С.Арабија а Абу даби не е у С.Арабија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Во Абу Даби (ОАЕ) се на подготовки а на 2-ри играат натпревар во Риад, Саудиска Арабија.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ок вие норламно дека не сте во Абу даби иначе лудница е градот бев пред 2 год темп е 25 степена

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

Абе кога ќе биде здравје ке штракнам 1-2 слики ќе ви постирам. а пошто ќе биде топло ја ќе излезам низ маало со дрес ЈУВЕ :pos: :pos: :pos:
немој да не ти дојде Мурињо у струмица ќе ти ебе матер:pos2::pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Пандев стана многу селебрити во Италија, ризично е тоа многу, ќе изеде некоја чевла или статуетка од разочаран јуве фан.

:pos:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.323
Поени од реакции
8.328
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Пандев стана многу селебрити во Италија, ризично е тоа многу, ќе изеде некоја чевла или статуетка од разочаран јуве фан.

:pos:
Не само во Италија и на градски може да помине лошо коа беше во Лацио на секој исто му се фаќаше вака :vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
Не само во Италија и на градски може да помине лошо коа беше во Лацио на секој исто му се фаќаше вака :vozbud:
Брат ја може ги познавам стилските изразни средства по македонски јазик, ама јеботе ништо не сфаќам шо сакаш да кажеш.
:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom