Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Одличен е,влезе во форма во прав момент и за репрезентацијата...очекувам да блесне со Русија и Естонија и во натпреварите во ЛГШ,заслужи да игра таму :olee:

А да навиваше малку за Беласица(или од каде и да си), клуб на кој си му потребен, а не за Реал, кого ташак го заболе дали ти постоиш у светов. Не напаѓам, добронамерен совет... :)

Те сваќам но голем фан сум на Реал, а инаку сум од Тетово:wink:. Но иако викам дека нема да ми биде мило да ни даде гол, сепак во себе сакам да им го закачи на сите, барем по еден! Нема што ќе ми се прави ќејф ако им даде дури и на Реал (но не ми се верува:wink:). А инаку сум голем фан на Тетекс-Тетово, на нив сум им потребен :)

Те сваќам но голем фан сум на Реал, а инаку сум од Тетово:wink:. Но иако викам дека нема да ми биде мило да ни даде гол, сепак во себе сакам да им го закачи на сите, барем по еден! Нема што ќе ми се прави ќејф ако им даде дури и на Реал (но не ми се верува:wink:). А инаку сум голем фан на Тетекс-Тетово, на нив сум им потребен :)
така е Тетекс-Тетово дека и ја сум од Тетово:)
а Пандев мора да им даде 1-2 гола на Олимпиакос

Maлиот се здиве утакмицава...најдобар е само така продолжи и за репрезентација....денес бев горд кога го гледав детето Македонец :olee:

Изгледа дека им даде 2 :smir:

Бај Д Веј Пандев е машина .. :vozbud: :smir:

Eдноставно нелииииии ПАНДЕВ 2 гола на РЕАЛ хахаха

Епа верувај! Им даде 2 !:smir:

Пушти вести на А1 ваљда ќе ги дадат. toeto

Пандев им покажа на Реал а и на цел свет што го гледаше дека е антички Македонец :) Само со ваква енергија и желба треба да игра секој наш играч за клуб или за репрезентација. Напред ПАНДЕВ!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom