Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Пандев кога го постигна голот го слече дресот и под него ја носеше маичката која ја носеа сите репрезентативци: од Тоше!

Браво Горан мајсторе.

Судијата изгледа беше запознает, и не ми даде жолт!!!
f_pandevm_9854c5a.png

Respect za Pandev. Toshe i on se najdobri i najpretstavitelni licnosti vo Makedonija.

bravo i za denesniot gol pandev gordost si nasa! i respekt za potegot sto go napravi

Eдноставно нели, ЅВЕР

Ѕвер е дечкото самоп вака да продолжи се гледа дека го почитуваше Тоше многу

Честитки за голот...ама НАЈГОЛЕМИ честитки за маичката. Не го очекував ова од него барем не кога игра за Лацио. И за Македонија кога даде гол...покажа со рацете нагоре (сигурно беше за Тоше), а овој коментаторот на А1 вика: ги потигна рацете кон бога како да сакаше да каже конечно гол и за Македонија--->глуп човек.

Честитки за голот...ама НАЈГОЛЕМИ честитки за маичката. Не го очекував ова од него барем не кога игра за Лацио. И за Македонија кога даде гол...покажа со рацете нагоре (сигурно беше за Тоше), а овој коментаторот на А1 вика: ги потигна рацете кон бога како да сакаше да каже конечно гол и за Македонија--->глуп човек.
da da se sekavam i jas na ovaa.pandev dava gol i gi krena racete i togas komentatorot rece pokaza kon gospod kako da saakase da kaza konecno i makedonija pogodi.(abe vrska nemaat toa komentatorite be).

Ако може некој да даде линк од голот на Пандев со прославата на голот, никако неможам да го најдам.

Инаку некои велат не добил жолт картон но сепак тој доби

Тренерот Роси денес изеде големи трици вели Пандев ни ги донесе трите бода но тој е голем егоис треба повеќе да даде за тимот(кога ќе каже такво нешто за Роки)

Абе остај го ти Роси, Лацио ќе пропаднат без Пандев, сеа он нека јаде трици колку сака ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom