Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Малку ме чуди сумата на трансферот. Едно време Зенит, Баерн, Јуве ... даваа по 10тина милиони ама Лотито сакал 20 !??? Според ова изгледа дека никој не нудел ништо, туку било само некоја шпекулација. Понудава на Вест Хем сигурно е прва што е конкретна.

Сумата е пет милиони, но и 50% од следниот трансфер, што е одлична сума за фудбалер кој има уште една сезона од договорот. Лотито мора да го продаде Пандев, вајда не е толку глуп да не заработи ништо и следната година да го пушти Пандев за џабе.

Подобро во Вест Хем отколку во Лацио... Лотито треба да биде свесен дека ако не беше Пандев немаше да освојат Куп на Италија... Пандев беше најдобар стрелец во клубот и како му се заблагодаруваше Лотито? Со мизерна плата од 450.000 евра, дури платата е смешна за се она што Пандев го направи за Лацио. И во Беласица да се врати ќе биде подобро отколку да остане во Лацио, беше неколку сезони најдобар играч на тимот, а некој идиот од претседател ќе го понижува.

http://www.goal.com/en/news/10/ital...-agree-fee-with-lazio-for-goran-pandev-report

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...mer-4-3m-deal-Lazio-striker-Goran-Pandev.html

http://www.football.co.uk/west_ham_...or_lazio_striker_goran_pandev_rss185207.shtml

И англискиве медиуми почнаа да го поврзуваат со Вест Хем. :vozbud:

Мене баш ми се свиѓа ова, многу подобро за неговата кариера ќе биде доколку отиде во Вест Хем, многу повеќе шанса ќе добива, одколку ако отиде во некој појак клуб, пример Јувентус. За разлика од Италија, во Англија се игра многу побрз фудбал, и баш сакам да видам како Пандев ќе се снајде во таа средина.

На ова видео убаво се гледа кој е добитникот... а кој лузерот...
Се надевам дека е вистина, доста беа понижувања во Лацио :)

Искрено мислам дека англискиот фудбал нема да му одговара на Пандев, ама ако веќе отиде секако се надевам дека сум грешка. Како и да е се е подобро отколку да дреме на стадион цела сезона заради педерот Лотито и да му падне форма за наредна сезона. Од друга страна ако се снајде во Вест Хем може да замине во уште подобар клуб подоцна.

Искрено мислам дека англискиот фудбал нема да му одговара на Пандев, ама ако веќе отиде секако се надевам дека сум грешка. Како и да е се е подобро отколку да дреме на стадион цела сезона заради педерот Лотито и да му падне форма за наредна сезона. Од друга страна ако се снајде во Вест Хем може да замине во уште подобар клуб подоцна.

Многу го мислат тоа ,но јас го мислам спротивното.Се надевам дека Пандев ќе потпише со Вест Хем

Pandev transfers into West Ham for €5 million
24829123157952.jpg

Belgrade / 24/08/09 / 12:31
The Italian football team Lazio accepted West Ham’s 5 million euros offer for Macedonian attacker Goran Pandev.

Italian media say that the Roma club accepted West Ham’s offer because Pandev’s contract expires at the end of the year and would leave the team as a free player.

Pandev tried to leave the club a few times and at the beginning of the summer his transfer in Zenith from St. Petersburg fell through.

If these reports are on the mark, Pandev could line-up for Gianfranco Zola's side against Blackburn Rovers next weekend./end/tz

Уф, у еден од омилените клубови во Англија :) Многу подобро ќе му биде во Вест Хем, ќе може многу повеќе да се докаже во Англија, лигата е многу погледана а и мислим дека англискиов фудбал ќе му лежи многу добро. Со Кол у напад ќе прават парче :)

али мерак ке ми биде да го коментира игор трпевски , дали е можно да го промаши на теренот :pos2:

Само не ми е јасно, Лацио одби 14-5 милиони од Зенит, за сега да прифати 5 милиони? Почнува на Лотито да му делува дрогата...

Подобро да ига у Вест Хем отколку да не заигра ич за Лацио :toe::toe:

Само не ми е јасно, Лацио одби 14-5 милиони од Зенит, за сега да прифати 5 милиони? Почнува на Лотито да му делува дрогата...

Не одби лацио 14 милиони од Зенит. Пандев неќеше да замини во Зенит, и главно заради тоа лолито го изостави од тимот.

никаде нема ни една реченица за трансфер на Пандев.Чиста новинарска афера е ова.

Многу високо летаат некои.Не викам дека Пандев не вреди али дека е за во Ливерпул или Реал Мадрид не се согласувам.Треба реално да ги согледаме работите.Некој рече Пандев ке отидел во Интер за 0 евра.Еве и да отиде сте се запрашале ли дали ќе заигра или ќе биде новиот Шевченко или добро е тоа цела година да биде вон терен и одма оп во Интер?Треба да се размисли за Пандев да не ја повтори грешката на Панчев.Според мене Вест хем би бил добар трансвер каде би играл во врвна форма 2 год би му брцал голови на сите на Манчестер,Челзи,Ливерпул,Арсенал,Сити и на сите други.Со тоа што би направил следен трансвер и на пример како Тевез и Маскерано па после некое искуство може да збориме за клуб од светска класа :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom