Google+

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене несака на мојот профил, вели дека немам доволно години, а полнам 18 за 5 месеци, 18+ ли е мрежава?

267901_10150245526004376_523019375_7245173_5710177_n.jpg

18+ e, еве зашто. :)))))

<3 G+ <3

Кај мене несака на мојот профил, вели дека немам доволно години, а полнам 18 за 5 месеци, 18+ ли е мрежава?

Мислам дека да, и во претходните постови се жалеа некои дека немале доволно години.
Почекај 5 месеци, или направи си друг (лажен) меил :)

Епа во тој случај одлично, инаку како ви се допаѓа на вас, кои се вашите впечатоци?

Епа во тој случај одлично, инаку како ви се допаѓа на вас, кои се вашите впечатоци?

Позрело е од Фејсбук, нема лајкови на слики и лечење на комплекси, подобро ми е некако, само некако слабо сообраќај на страната.
Во секој случај, ми одговара да нема толку многу корисници, доволни ми се помалку, ама што ми требаат за да комуницирам со нив. Барем не ми се полни ѕидот со „Стани добитник на летување во Будва. 100% функционира“.

Poednostaven ama poprakticen. Toa e celta na site servisi na gugl. E sega kako ke se razviva e prasanja ali deka e seriozna konkuencija na fb uste od pocetok jasno se gleda pa ostanuva da pokaze vremeto. Inaku za 20 dena 10+ milioni korisnici jaka reklama na gugl.

Poednostaven ama poprakticen. Toa e celta na site servisi na gugl. E sega kako ke se razviva e prasanja ali deka e seriozna konkuencija na fb uste od pocetok jasno se gleda pa ostanuva da pokaze vremeto. Inaku za 20 dena 10+ milioni korisnici jaka reklama na gugl.

Фејсбук колку корисници има?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom