Google+

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување
A

Auditore

Гостин
Кај мене несака на мојот профил, вели дека немам доволно години, а полнам 18 за 5 месеци, 18+ ли е мрежава?

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519

18+ e, еве зашто. :)))))

<3 G+ <3

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Кај мене несака на мојот профил, вели дека немам доволно години, а полнам 18 за 5 месеци, 18+ ли е мрежава?
Мислам дека да, и во претходните постови се жалеа некои дека немале доволно години.
Почекај 5 месеци, или направи си друг (лажен) меил :)

A

Auditore

Гостин
Епа во тој случај одлично, инаку како ви се допаѓа на вас, кои се вашите впечатоци?

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Епа во тој случај одлично, инаку како ви се допаѓа на вас, кои се вашите впечатоци?
Позрело е од Фејсбук, нема лајкови на слики и лечење на комплекси, подобро ми е некако, само некако слабо сообраќај на страната.
Во секој случај, ми одговара да нема толку многу корисници, доволни ми се помалку, ама што ми требаат за да комуницирам со нив. Барем не ми се полни ѕидот со „Стани добитник на летување во Будва. 100% функционира“.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Poednostaven ama poprakticen. Toa e celta na site servisi na gugl. E sega kako ke se razviva e prasanja ali deka e seriozna konkuencija na fb uste od pocetok jasno se gleda pa ostanuva da pokaze vremeto. Inaku za 20 dena 10+ milioni korisnici jaka reklama na gugl.

С

сашенко

Гостин
Poednostaven ama poprakticen. Toa e celta na site servisi na gugl. E sega kako ke se razviva e prasanja ali deka e seriozna konkuencija na fb uste od pocetok jasno se gleda pa ostanuva da pokaze vremeto. Inaku za 20 dena 10+ milioni korisnici jaka reklama na gugl.
Фејсбук колку корисници има?

Kajgana Shop

На врв Bottom