Google+

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Го направив профилов и на прв изглед изгледа одлично нема ништо натрупано и без потреба,прегледно е и интересно.
За некој месец ќе им го земат здравјето на ФБ кој реално почнуваат да идат надоле,бар според мене...

Кој сака да ме адне,нека пише ПП :pos:

Ај некој нека прати покана:

deejaymanga1@gmail.com
Испаретно:) И луѓе, дај бе вие шо имате акаунти на гугл+ бидете малку поактивни. Сите дремат и само се жалат дека не бил никој активен. Некој мора да почне прв :)))

Препорака: Не си ги оставајте мејловите тука, оти може спамерчиња да ве напаѓаат. :)
Кој сака покана нека ми прати мејл по приватна до 22:00 и ќе ви пратам покана наеднаш, да не ја тупам еден по еден.

Инаку, на кој му требам еве ме: https://plus.google.com/104614487705067528368

This google+ is so dumb.Уште еден фејсбук ни требаше во животов. o_O

Google+ Vs Facebook

20110714facebook-google.jpg

Кој знае дали ќе биде вака?

статистички на гугл+ се повеќе се приметува активност како ставање разни гифови каде главата на човечето е сменета со иконите на гугл и фејсбук и човечето гугл го тепа човечето фејсбук.
исто приметени се и статуси како "гугл+ е подобар од фб".
way to go google+ you frustration factory.:)

статистички на гугл+ се повеќе се приметува активност како ставање разни гифови каде главата на човечето е сменета со иконите на гугл и фејсбук и човечето гугл го тепа човечето фејсбук.
исто приметени се и статуси како "гугл+ е подобар од фб".
way to go google+ you frustration factory.:)
Тие сликички ги прави интернет популацијата - не гугл. ;)
--- надополнето: Jul 15, 2011 7:50 AM ---
Испаретно:) И луѓе, дај бе вие шо имате акаунти на гугл+ бидете малку поактивни. Сите дремат и само се жалат дека не бил никој активен. Некој мора да почне прв :)))
Ја скоро се шо постирам на фб го постирам у на гугл....така да :D

да. безвеза е.
Зашо безвеза? Штом толку е распространето значи поголемиот дел од гугл+ корисници го сакаат, а ја неам некое посебно оформено мислење за тоа освен дека е МЕМЕ и го поштуем за тоа. Have you been a part of anything viral?

Кога почна масовно да се користи Facebook некои уште го сакаа Hi5 :)

ке сакаш и мене да ми испратиш покана погоре го оставив мејлот . фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom