Google+

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум сигурна, ама мислам дека ги дава тие што имаат gtalk, нека потврди или демантира некој позапознаен со ова, зошто кај мене ми ги покажува само 4ца и баш тие знам дека користат gtalk :)

Gtalk? Иначе јас сум тој едниот на Божино, па затоа прашувам.

Gtalk? Иначе јас сум тој едниот на Божино, па затоа прашувам.

Google Talk :) Ако немаш значи не е тоа, зошто кај мене тие имаат гталк па така си поврзав :)

Google Talk :) Ако немаш значи не е тоа, зошто кај мене тие имаат гталк па така си поврзав :)

Сеа баш у Контрол панел си буричкав и најдов такво инсталирано. Ваљда до тоа е.

Не сум сигурна, ама мислам дека ги дава тие што имаат gtalk, нека потврди или демантира некој позапознаен со ова, зошто кај мене ми ги покажува само 4ца и баш тие знам дека користат gtalk :)
Така е. Глупо е. :)

Еве уште еднаш од мене мејл пошто глеам ме скокнавте претходно:

kantardziski.ivan@gmail.com

Ме интересира што е чудово толку интересно. :)

Колку што гледам ова гугл плус има опција да прикажеш моментална локација нешто налик FourSquare....

Сеа баш у Контрол панел си буричкав и најдов такво инсталирано. Ваљда до тоа е.

Хммм.... не ми е баш јасно што е тоа што го имаш ти инсталирано!

Од лева страна на Гмаил имаш Чат кликаш на него и идеш Онлајн........... истото то е и на Гугле плус..... си пишува со поплавени букви тамо Chat whit google friends... мислам дека така пишуваше!
Воглавно тоа ти е со поплавени букви од лева страна и од коа кликнеш на него ти ги дава контактите од Гугл + кои ти се онлајн исто како и контактите од Гмаил....
За да „чатираш“ кликаш на него и ти се отвора прозорче мало како на ФБ од лева страна долу и пишуваш....на тоа прозорче можеш да кликнеш горе на камерката за Видео Чат!

Е сеа за тоа што ти имаш инсталирано нешто во Контрол Панел..... појма неам шо е али е најверојано некој си месинџер!:)

Хммм.... не ми е баш јасно што е тоа што го имаш ти инсталирано!

Од лева страна на Гмаил имаш Чат кликаш на него и идеш Онлајн........... истото то е и на Гугле плус..... си пишува со поплавени букви тамо Chat whit google friends... мислам дека така пишуваше!
Воглавно тоа ти е со поплавени букви од лева страна и од коа кликнеш на него ти ги дава контактите од Гугл + кои ти се онлајн исто како и контактите од Гмаил....
За да „чатираш“ кликаш на него и ти се отвора прозорче мало како на ФБ од лева страна долу и пишуваш....на тоа прозорче можеш да кликнеш горе на камерката за Видео Чат!

Е сеа за тоа што ти имаш инсталирано нешто во Контрол Панел..... појма неам шо е али е најверојано некој си месинџер!:)

Точно, само Гугл верзија, за фанатиците на серивисите на Гугл :)

Кој има invite за чудово нека прати на milce.murdzeva@gmail.com ве молам :D

Кога веќе почнавме од пицзо преку хај фајв и мајспејс до фејсбук, да го искусиме и ова од почеток :D

Кога веќе почнавме од пицзо преку хај фајв и мајспејс до фејсбук, да го искусиме и ова од почеток :D

https://spreadsheets1.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHB3LTlYU0R5Z0NGaG1obmMyeldiN1E6MQ

Повели, запиши се тука, тие ќе ти пратат, само што го објавија на Твитер ова, ова важи и за преостанатите што ви нема пристигнато покана. :)

се надевам нема гугл+ да стане тоа што беа претходниве, стварно не можам на уште едно место да глеам дак-фејсес и вц-автопортрети...

се надевам нема гугл+ да стане тоа што беа претходниве, стварно не можам на уште едно место да глеам дак-фејсес и вц-автопортрети...
Тие што се наклонети кон дакфејсес и вц фотки нема да ги спречи гугл + (кога веќе може слики да се ставаат) само да немаат лајкови (+1 на сликите) за да не се ствари таа еуфорија како на фејс, тагирање по 10 пати на сликите, share и слични ствари.

Фејсбук, технички, е одлична платформа. Тоа што на Фејсбук се случуваат некои глупости е само и само заслуга на членовите. Незнам зошто некој би бил изнервиран од ФБ. Прифаќате по 500 пријатели (бројка која е петкратно помала во реалноста) и после ви сметаат глупостите кои што ги постираат рандом луѓе. Исто и со Плус. Не прифаќајте било кој, само оние кои навистина имате некаква логика да се поврзете. Јас се водам од овие принципи и на ФБ и се ми е супер, си ги користам мрежите за да контактирам со оние кои би контактирал и надвор од виртуелниот свет. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom