Google+

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Фејсбук, технички, е одлична платформа. Тоа што на Фејсбук се случуваат некои глупости е само и само заслуга на членовите. Незнам зошто некој би бил изнервиран од ФБ. Прифаќате по 500 пријатели (бројка која е петкратно помала во реалноста) и после ви сметаат глупостите кои што ги постираат рандом луѓе. Исто и со Плус. Не прифаќајте било кој, само оние кои навистина имате некаква логика да се поврзете. Јас се водам од овие принципи и на ФБ и се ми е супер, си ги користам мрежите за да контактирам со оние кои би контактирал и надвор од виртуелниот свет. :cool:

Мене генерално не ми смета фејсбукот, најмногу благодарение на опцијата Hide, а немам ни толку многу контакти. Ама моментите како што беа групите пред некое време, наградните игри со собирање лајкови, или “демотивациите“ у последно време се тие работи што ми пречат. Секако дека тоа зависи од членот што управува со профилот, ама ако не постојат како можност, нема никој да трола со нив. Сакам едноставна социјална мрежа, каде што ќе можеш да споделиш вест, слика, видео и сето тоа да излеа прибрано и малце посериозно. Сеа за сеа гугл+ ми излеа на таква мрежа, ама уште сум нуб4е и иам само неколку контакти, така што не можам реално да ги споредам со фејсбук. :)
--- надополнето: Jul 7, 2011 2:36 PM ---
Ај ако може некој да ми објасни, ако некој ме додаде во неговите кругови, а јас него не, дали може да ги прати моите активности?

S

Sheldon Cooper

Гостин
мене ми стигна покана ама сеуште неможам да си напраам профил, пишува на тоа да сум чекал... има некој друг начин да убрзам?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
мене ми стигна покана ама сеуште неможам да си напраам профил, пишува на тоа да сум чекал... има некој друг начин да убрзам?
Падни во кома и разбуди се коа ќе те прифатат. Значи ќе си причекаш, имаат отвори интервали за примање на нови профили, не може се наеднаш.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ако сака некој покана нека пише..ваљда сега примаат нови корисници..пробав едно стигна за помалку од една мин :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.256
Once we are able to take care of the first wave of #GooglePlus invite groups, we'll open up the signup forms again

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.235
Поени од реакции
30.469
статусот на google+ во моментов

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ви стигаат нотификации за +1?

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.554
Поени од реакции
4.483

This feature is not available for your account

You must be over a certain age to use this feature.

18+ ли бараат овие?

Kajgana Shop

На врв Bottom