Ова не е до адблокерите, веројатно имаш некој штетник во компјутерот инсталирано. Провери да не ти е од некоја инсталирана екстензија или програма и скенирај со антивирус, Mbam, HitmanPro или некоја друга слична алатка.Прегледај го приврзокот 121104
Значи стварно ги имам инсталирано сите adBlock-ери, али пак излегуваат овие од страна кои ужасно ме нервираат. Дај кажувајте некое чаре..
Пробав и со антивирусот скенирање и со хитманпро, али неќе па излегуваат овие милион глупости од страна...Ова не е до адблокерите, веројатно имаш некој штетник во компјутерот инсталирано. Провери да не ти е од некоја инсталирана екстензија или програма и скенирај со антивирус, Mbam, HitmanPro или некоја друга слична алатка.
Сигурно имаш нешто, провери да не има некоја програма што не си ја инсталирал ти или пак некој адон на бросверот.Пробав и со антивирусот скенирање и со хитманпро, али неќе па излегуваат овие милион глупости од страна...
Со MBAM пробај.Пробав и со антивирусот скенирање и со хитманпро, али неќе па излегуваат овие милион глупости од страна...
средив со MBAM, фала многуСо MBAM пробај.
Симни Chrome Bookmark ManagerМожи некако да се соритраат „букмарзите“ по дата?
Не верувам, бидејќи и јас имам купишта (само што ми се сортирани по папки). Не би требало да е до тоа...Можно е да ми кочи пребарувачов дека имам +100 bookmarks?
Можно е да ми кочи пребарувачов дека имам +100 bookmarks?
На товар на компјутерот се меѓутоа тој товар е незначителен. Дали е еден букмарк или илјадници не менува ништо.Јас имам толку фолдери со по толку линкови. И како што знам тие се `на товар` на гугл,а не на комјутерот