Google Chrome (официјална тема)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
upload_2015-5-14_18-36-47.png

Значи стварно ги имам инсталирано сите adBlock-ери, али пак излегуваат овие од страна кои ужасно ме нервираат. Дај кажувајте некое чаре..

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Прегледај го приврзокот 121104

Значи стварно ги имам инсталирано сите adBlock-ери, али пак излегуваат овие од страна кои ужасно ме нервираат. Дај кажувајте некое чаре..
Ова не е до адблокерите, веројатно имаш некој штетник во компјутерот инсталирано. Провери да не ти е од некоја инсталирана екстензија или програма и скенирај со антивирус, Mbam, HitmanPro или некоја друга слична алатка.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Ова не е до адблокерите, веројатно имаш некој штетник во компјутерот инсталирано. Провери да не ти е од некоја инсталирана екстензија или програма и скенирај со антивирус, Mbam, HitmanPro или некоја друга слична алатка.
Пробав и со антивирусот скенирање и со хитманпро, али неќе па излегуваат овие милион глупости од страна...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.314
Поени од реакции
15.480
Види во control panel-add or remove programs дали има нешто чудно влезено,и избриши ги си тулбарови и слични додатоци.Остави ги само програмите во кои си сигурен

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Пробав и со антивирусот скенирање и со хитманпро, али неќе па излегуваат овие милион глупости од страна...
Сигурно имаш нешто, провери да не има некоја програма што не си ја инсталирал ти или пак некој адон на бросверот.

Член од
18 ноември 2014
Мислења
694
Поени од реакции
1.778
Некои рандом extensions сами ми се инсталираат и заради нив ми се избацуваат поп апс. Ги бришам и пак после некое време се појавуваат у extensions. Чаре? :mad:

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Можи некако да се соритраат „букмарзите“ по дата?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Како да инсталирам userscript без притоа хромот да не ми го избрише?
Истиот не е симнат од страницата на гугл.

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Можно е да ми кочи пребарувачов дека имам +100 bookmarks?

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Не верувам, бидејќи и јас имам купишта (само што ми се сортирани по папки). Не би требало да е до тоа... :toe:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.314
Поени од реакции
15.480

Јас имам толку фолдери со по толку линкови. И како што знам тие се `на товар` на гугл,а не на комјутерот. Сум бришел огромни бројки на линкови и состојбата не ми се менувала.

ПС:Плус истите ги имам и на мобилниот како мој акаунт,и ако кочи заради нив треба мобилниот да е скроз во аут,а не е

Повеќе нека кажи некој постручен

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.752
Поени од реакции
2.564
Јас имам толку фолдери со по толку линкови. И како што знам тие се `на товар` на гугл,а не на комјутерот
На товар на компјутерот се меѓутоа тој товар е незначителен. Дали е еден букмарк или илјадници не менува ништо.
Едноставно хромот го унакажаа и толку му е силата, особено ако се стави на некоја послаба машина.

Kajgana Shop

На врв Bottom