Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
На товар на компјутерот се меѓутоа тој товар е незначителен. Дали е еден букмарк или илјадници не менува ништо.
Едноставно хромот го унакажаа и толку му е силата, особено ако се стави на некоја послаба машина.
Абее не ми е слаба машината. :D Долго време го користам на истиов компјутер, само во последно време почна да зеза нешто. Ќе го преинсталирам и ќе ги намалам bookmarks за секој случај.

Абее не ми е слаба машината. :D Долго време го користам на истиов компјутер, само во последно време почна да зеза нешто. Ќе го преинсталирам и ќе ги намалам bookmarks за секој случај.
Не е до тебе и твојот PC, до Chrome е. Целиот е избагиран, одамна не е тоа што беше. Сега од Google најавија дека ќе ги средат проблемите со Chrome така да ќе видиме што ќе излезе...

Причекај. Проблемот е до Хром.

Што е работава што Аdd block нон стоп самата ми се унисталира? некој со сличен проблем или да знае како да средам? :D до денеска не беше така, денес нон стоп наново треба да го додавам.

Јас имам Adblock Plus и работи перфектно. Ме куртули од тоа јутуб рекламите.

Некој да му се појавува ова кога сака да го инсталира блокерот?
lorjl2G.png

Момци имате приметено или кај мене нешто е заебано,ако го остаам некој таб не отворен повеќе од 5 минути да речеме грубо,кога ке го отворам самиот ми се рефрешира,дајте некако да го исклучам тоа ?

Момци имате приметено или кај мене нешто е заебано,ако го остаам некој таб не отворен повеќе од 5 минути да речеме грубо,кога ке го отворам самиот ми се рефрешира,дајте некако да го исклучам тоа ?
Колку имаш РАМ?

На некој дали му се случило кога отвараш нов таб со скрул, да отвори два исти линкови. Нема никакво решение по гуглето. :)

На некој дали му се случило кога отвараш нов таб со скрул, да отвори два исти линкови. Нема никакво решение по гуглето. :)
Да не до глувчето? Двојно клика наместо единечно.

Кај да стегнам све ми се отварат само не то шо сакам.. Де рекламации по ќјошојте, де преку цел екран, де нов таб си се отварат, шо е работава како да напрам да не ми излегвет овие проклети нешта?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom