Google Chrome (официјална тема)

Г

Грејвдигер

Гостин
Имаше нешто друго инсталирано. Кога имаш инсталирано некоја апликација, најверојатно имаш штиклирано и некоја екстензија да се инсталира. Оди во chrome://extensions види таму што имаш и избриши :)

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Имаше нешто друго инсталирано. Кога имаш инсталирано некоја апликација, најверојатно имаш штиклирано и некоја екстензија да се инсталира. Оди во chrome://extensions види таму што имаш и избриши :)
Пробав и тоа, не е до екстензиите... а и не се сеќавам кога последен пат имам инсталирано нешто.

Член од
9 април 2011
Мислења
814
Поени од реакции
1.055
Го стартувам хромот и наместо обичен нов таб, ми се појавува тоа бинг, не ми се случува прв пат, ама не можам да го отстранам сега...

дури и хромот го реинсталирав и пак ништо...
ХЕЛП!
А да видиш во On Startup
Open a specific page or set of pages.Set pages

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Пробај во Control panel -> Programs и деинсталирај тоа бинг. :)

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Го стартувам хромот и наместо обичен нов таб, ми се појавува тоа бинг, не ми се случува прв пат, ама не можам да го отстранам сега...

дури и хромот го реинсталирав и пак ништо...
ХЕЛП!
Потполно истиот проблем го имав и ја пред некој ден.
Екстензии/тулбари никакви немав инсталирано, подесено ми беше да е гугл на хоум и при new tab, и реинсталирав.. и пак ми се отвараше Бинг.

Ми се среди откако симнав Malwarebytes (вака прочитав негде низ нет, на други што им се јавувал проблемот го средиле со ова) убаво ми го искенира цел компјутер и еден куп глупости најде. Ги избришав, после рестартирав и не ми се јавуваше веќе.

Пробај, може и кај тебе ќе проработи. :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.315
Поени од реакции
15.483
пробај или овде или во add or remove program најди го бингот ако го има и бриши го.јас сум го имал овој проблем, а како го решив....не се сеќавам

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Потполно истиот проблем го имав и ја пред некој ден.
Екстензии/тулбари никакви немав инсталирано, подесено ми беше да е гугл на хоум и при new tab, и реинсталирав.. и пак ми се отвараше Бинг.

Ми се среди откако симнав Malwarebytes (вака прочитав негде низ нет, на други што им се јавувал проблемот го средиле со ова) убаво ми го искенира цел компјутер и еден куп глупости најде. Ги избришав, после рестартирав и не ми се јавуваше веќе.

Пробај, може и кај тебе ќе проработи. :)
Се си е нормално сега, фала! :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.227
Поени од реакции
8.338
Кога сакам да се вратам назад на предходната страна, само ми врти у круг и пак останува на истата страна, исчистив све ама пак не сака некој друг проблем дали има?
Кај мозила све работи добро.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
На You Tube кога ќе пуштам клип почнува, па се појавува црно и вика не може да продолжи па продолжува?! WTF!

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Пред 2 дена исчистив "непотребни" работи од компјутер со CCleaner и од тогаш Хромов е ептен бавен. Најмногу се заприметува на форумов, чекам скоро минута ако не и повеќе за да можам да отворам нотификации, пишување пост трае вечност. На други форуми од XenForo го нема овај проблем само на Кајгана, скоро да го нема проблемов на други веб страноци. И се појавува порака The following page(s) have become unresponsive. Дури го пишував постов 2 пати ми се појави поракава.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.094
Поени од реакции
11.501
На You Tube кога ќе пуштам клип почнува, па се појавува црно и вика не може да продолжи па продолжува?! WTF!
Инсталирај Chrome Cаnary и пробај со него дали исто ти се случува.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
23
Поени од реакции
4
Decki se izvinuvam ako veke imalo vakva tema ili prasanje. ama mnogu mi e itno da go blokiram incognito prozorecot. Barav nesto na internet ama ne mozam da uspeam.. znae li nekoj navistina nacin so koj ke mozam da go onevozmozam incognito mode. Ve molam pomagajte

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Морам да прашам зошто :D
И не може.

Kajgana Shop

На врв Bottom