Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да си се одговорам самиот!
Голф 6, започнува со продажба од средината на Јануари месец 2009, почетна цена ќе биде од 15.600(така нешто) со 1.4и со 80кс, а 1.4тси со 122кс од 18.200! Сериската опрема солидна, нешто повеќе од таа сега што се нуди во Голф 5ката со акциска цена од 15.390еур!
Преостанува да чекаме...![]()
епа супер цена за 1.4 тси 122 КС,ке му кажам на татко ми да размисли за враќање на нашиот голф 5 1.4, и доплата 6-7 илјади еврички за 6ка со 122КС, еден другар видел 6ка у карпош 4 негде паркиана,Ај да си се одговорам самиот!
Голф 6, започнува со продажба од средината на Јануари месец 2009, почетна цена ќе биде од 15.600(така нешто) со 1.4и со 80кс, а 1.4тси со 122кс од 18.200! Сериската опрема солидна, нешто повеќе од таа сега што се нуди во Голф 5ката со акциска цена од 15.390еур!
Преостанува да чекаме...![]()
епа супер цена за 1.4 тси 122 КС,ке му кажам на татко ми да размисли за враќање на нашиот голф 5 1.4, и доплата 6-7 илјади еврички за 6ка со 122КС, еден другар видел 6ка у карпош 4 негде паркиана,
и јас пред седмица ја видов, тегет нешто беше... мислам.И јас видов еден пред седмица со дипломатски таблички. Од назад 5-ката повеќе ми се свига али од напред овој е подобар, позакосени линии, по љут изглед со лајснички... Внатрешно, само дизајнерски истренирано око ке ја забележи разликата:helou:
Овие информации ти се од Порше Скопје или некој ти пренел нешто. Малку ми се чудни цениве поради тоа што во Германија почетна цена е 16.500 за 1.4 со 80кс и да ја достигнеш опремата од претходниот модел што е кај нас 15.400 би било некаде 18.000 евра колку што забележав на официјалниот германски сајт на Фолксваген.
Ако се овие цени точни, тогаш 1.4 тси со оваа опрема за 18.200( минус едно илјадарче од ценкање) е солидна цена во однос на тоа што го добиваш.
Точно, а болдираното ептен! Наместо Гољф, има многу подобри опции! Па пре би зел Фиат Линеа него Гољф. И навистина мислам дека Линеата е подобар избор.
Ne sum zael deka se zamastuvale filterite za vozduh na 1.4, znam deka im stradaat menjacite i na mal broj kilometri praat remonti, site sto mi kazale deka imaat VW so motor od 1400 kubika se imaat pozaleno i ne se zadovolni, 1.4 ne e pogoden ni motorot ni menjacot.