Голф 6

• Креатор на темата Креатор на темата krembil0tina
  • Време на започнување Време на започнување
До сега 3-ката и 5-ката најдобри се покажаа барем за мене да видиме 6-кава сеа но гледајќи ги сега деталите мислам дека ќе биде во оваа група што тукушто ги напоменав :smir:

3-kata како што ми кажа едно другарче се покажа слабо. 2-ката е најдобра во подвозјето освен 1.3 моторите. ГТИ кај сите модели никогаш нема промашај. А вистина е она со 1.4 моторите дека се замастувале воздушните филтри?

3-kata како што ми кажа едно другарче се покажа слабо. 2-ката е најдобра во подвозјето освен 1.3 моторите. ГТИ кај сите модели никогаш нема промашај. А вистина е она со 1.4 моторите дека се замастувале воздушните филтри?

Ne sum zael deka se zamastuvale filterite za vozduh na 1.4, znam deka im stradaat menjacite i na mal broj kilometri praat remonti, site sto mi kazale deka imaat VW so motor od 1400 kubika se imaat pozaleno i ne se zadovolni, 1.4 ne e pogoden ni motorot ni menjacot.

3-kata како што ми кажа едно другарче се покажа слабо. 2-ката е најдобра во подвозјето освен 1.3 моторите. ГТИ кај сите модели никогаш нема промашај
тотално се слагам со тебе2-ката се покажа како најдобра и најиздржлива од сите голфови

Да,скопски мислам пишуеше на него Порше Скопје али не го сликав зашо само пројдов поред него со 4 врати беше.

Стварно бе го има 6ката во ск? Овие охрид незнаат да кажат кога ќе го има, прашував пред некоја недела-две! Дајте точна информација некој?

Бокле вика дека видел...:))) Да не се измешал со некоја петка Бокле :)))

море каков мерак имам за голф 4 не сте свесни:vozbud:-тоа количе многу ми дига мерак....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom