К
*Каталонец*
Гостин
До сега 3-ката и 5-ката најдобри се покажаа барем за мене да видиме 6-кава сеа но гледајќи ги сега деталите мислам дека ќе биде во оваа група што тукушто ги напоменав :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
купен je от NYОва америка си, или овде го имаш со оваа машина?
3-kata како што ми кажа едно другарче се покажа слабо. 2-ката е најдобра во подвозјето освен 1.3 моторите. ГТИ кај сите модели никогаш нема промашај. А вистина е она со 1.4 моторите дека се замастувале воздушните филтри?
Брат ја сеа видов голф 6ка кај Гиро Маниа на Партизанска беше паркиран !
Да,скопски мислам пишуеше на него Порше Скопје али не го сликав зашо само пројдов поред него со 4 врати беше.Сигурен? Скопски?
тотално се слагам со тебе2-ката се покажа како најдобра и најиздржлива од сите голфови3-kata како што ми кажа едно другарче се покажа слабо. 2-ката е најдобра во подвозјето освен 1.3 моторите. ГТИ кај сите модели никогаш нема промашај
купен je от NY
Да,скопски мислам пишуеше на него Порше Скопје али не го сликав зашо само пројдов поред него со 4 врати беше.
Ребит, Голф исто jeУствари ти возиш Ребит, ус пазар!
Другите марки ова го нарекуваат редизајн а овие нов модел. А основната цена ке биди 16500 евра за 75кс ужас.
Никогаш не би дал волку пари за 75кс и основна опрема.