Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така така само тешете се вие со малите куренца дека техниката е битна![]()
Сеа ти е јасно зашто сакаат црнци?Ненаситни братчее
А особено битен моменат е коа ќе им речеш: Абе вие жените ги сакате црнците поради нивните курови така?...И коа ќе ти одговори: Да бее ко да ми е битно тоа...онака убава раса ми се и интересни луѓе ми се црнците! Хаа смешка на денот! Да брат....веруј...за жените сајз даз метер
![]()
Во болница иде еден црнец и сите сестриве лееееее лежи црнец ојте да видиме колкав му е. И одиме сите да видиме и кога шо да видиш црвче. Значи таа теорија дека на сите црнци им се големи не држи вода.
А дека е битна големината, битна е и тоа мн, за поголемо задоволство се разбира. Ако нас не ни е битна големината, така вие нема да плачете по поголеми хихих се со цел да не задоволите.И пак се се сведува на тоа дека се се врти околу нас жените и на тоа колку позадоволна би си заминала секоја од вашиот кревет!
Темава ти е “вистинскиот фраер не признава дека е фраер, ја на пример не сум фраер“ и до утре сите ке се дополнуваме и согласуваме пошо никој не се противи....
така некако..ако имаш пара и да ти е мал ќе си биде задоволна цурата...и да..не ми е мал...таман ми е да предизвика мала болка...:baeh:Дечки денес парата ја е*е девојката,а не што имаш во гаќи![]()
Имам кола имам пари фраер сум имам у ѓаки анаконда треба повеќе ?:bip:
Е како не, не се родил. Еве бе: МАЛ МИ Е !!!Не очекуваме тука некој да каже „мал ми е“ :wink:
Нормално дека таков не се родил.
Не очекуваме тука некој да каже „мал ми е“ :wink:
Нормално дека таков не се родил.