Големо его = мал пенис?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобитна комбинација е: голем пенис, мало его, малку памет = бесконечна глупа среќност.

[quote-la-loca]Во болница иде еден црнец и сите сестриве лееееее лежи црнец ојте да видиме колкав му е. И одиме сите да видиме и кога шо да видиш црвче. Значи таа теорија дека на сите црнци им се големи не држи вода.
А дека е битна големината, битна е и тоа мн, за поголемо задоволство се разбира. Ако нас не ни е битна големината, така вие нема да плачете по поголеми хихих се со цел да не задоволите.И пак се се сведува на тоа дека се се врти околу нас жените и на тоа колку позадоволна би си заминала секоја од вашиот кревет![/quote]

Е волку се немам насмеано:pos2::pos2:
Која глупост си напишала ццц...
Ами како може човек во болница да иде и да му е голем:pos2:
Требало една од вас прво:pusk:па после да измерите шо големина е...
Па така на сите им е црвче,леле,леле брука невидена:kesa:
:tv:

[quote=laloca]Во болница иде еден црнец и сите сестриве лееееее лежи црнец ојте да видиме колкав му е. И одиме сите да видиме и кога шо да видиш црвче. Значи таа теорија дека на сите црнци им се големи не држи вода.
А дека е битна големината, битна е и тоа мн, за поголемо задоволство се разбира. Ако нас не ни е битна големината, така вие нема да плачете по поголеми хихих се со цел да не задоволите.И пак се се сведува на тоа дека се се врти околу нас жените и на тоа колку позадоволна би си заминала секоја од вашиот кревет!

delfybuba напиша:
Е волку се немам насмеано:pos2::pos2:
Која глупост си напишала ццц...
Ами како може човек во болница да иде и да му е голем:pos2:
Требало една од вас прво:pusk:па после да измерите шо големина е...
Па така на сите им е црвче,леле,леле брука невидена:kesa:
:tv:

Ох ќерко кога се мисли на црнци и на нивната големина се мисли општо колкав им е, а не се секирај на пацентите у болница им станува и те како, само шо да ти објаснувам кога не си видела тое.
Па и не би рекла дека на сите им е црвче пошто сум видела секакви и гадни да ти се повраќа и онакви нормални, ама пак ќе ти кажам кој не видел не знае!

Ох ќерко кога се мисли на црнци и на нивната големина се мисли општо колкав им е, а не се секирај на пацентите у болница им станува и те како, само шо да ти објаснувам кога не си видела тое.
Па и не би рекла дека на сите им е црвче пошто сум видела секакви и гадни да ти се повраќа и онакви нормални, ама пак ќе ти кажам кој не видел не знае!
Ох,тетко,јас ти викам дека така ништо не можеш да знаеш,верувај:smir:

Аман бре? Човек да не стапне у болница, досие од гениталиите му прајте :)

И стручно по темава во стил на Адам Севиџ има врска егото со големината или е пак само мит?

Баш ме интересира што подразбираш под гадни

-со изварка наоколу?
-енормно мали?
-некоја трета форма?

mene mi e 17-18 cm neznam tocno sigurno mi ima porasnato uste malku abe zakon mi e mnogu saka da vleguva na vlazni temni mesta

Мажите тотално се фрустрираат и окупраат со
1. големината на нивниот пенис и
2. доколку жената не ја доведат до оргазам
Ова го знам од лично искуство

Мене лично големината на пенисот на партнерот не ми е проблем - дури подобро ако не му е многу голем (нема да ме боли) ... но многу ми е битно дали ќе ме доведе до оргазам или не

--- надополнето ---

Солунски атентатор,

Ај прати ни слика од твојот пенис да се увериме во неговата должина и убавина ... вака ... само лиги ни правиш:pos2:

Мене лично големината на пенисот на партнерот не ми е проблем - дури подобро ако не му е многу голем (нема да ме боли) ... но многу ми е битно дали ќе ме доведе до оргазам или не

--- надополнето ---

[

Кај мене зависи до девојката,има некои што ми е битно само ја да си се задоволам,а кај некои не е така.Зависи највеќе од квалитетот на девојката.

Така е,треба техника да се има, не големина

Мене ми е мал! Иако девојками понекад вика дека ја боли ја викам дека ми е мал. А егото??? Уххх ПЛАФОН.

Сите машки мислат дека им е мал :kesa: хехехе

Е сега проблем е што не возам BMW :toe:

Така е,треба техника да се има, не големина

Море и големина ќе да треба покрај техниката, заеби техника, ај признајте си ебаго... :)

Море и големина ќе да треба покрај техниката, заеби техника, ај признајте си ебаго... :)

добро сега не мислам баш ептен некое малечко :nenene:, ама не и некој ептен голем. што ке ми прави, ќе ме разнесе:-)

добро сега не мислам баш ептен некое малечко :nenene:, ама не и некој ептен голем. што ке ми прави, ќе ме разнесе:-)

Сум чул дека има 3 големини коли одговараат на 3 така да се изразам длабини, и некаде сум сретнал дека некогаш во индија било многу важно да бидат во склад големината и длабочината за успешен брак, им имаат и имиња дадено само ги заборајв :). Иначе насловот на темава има логика, така ќе да е :)

Ако мислиш дека ти е мал,погледни го преку огледало.Башка кога ќе си го фатиш со рака изгледа не толку голем,а да видиш да ти го фати женска рака(помала) е тогаш ќе се види разликата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom