Големо его = мал пенис?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Кој лошо ебе му треба БМВ.

Биг Мексикан Вуман?

Оф: зашо луѓе бараат тајни пораки во се`? :)

Зашо е у мода.
+ It makes 'em smart..
Инаку, како би постоела поезијата?

Он: Некако теоријава дека егото е обратно пропорционално со tha size of da dick, не ми држи многу вода.. Јасно дека тие со мали тулиња мора да компензираат со 300 други ствари, али немора да значи дека се егоистрипани...

18цм доволно ли е-уствари троа лошо е-едвај дишам после секс,не можам да се соземам...многу крв бара,а и не сум толку висок 1.70,па немам изразено его,ама јок бее нема врска пенисот со егото...туку то е индивидуална работа.

ёа патем која е оригиналната дефиниција за мал пенис,голем пенис и средином,оти често има отстапувања,во зависност од запаленоста...чиниш пенисот ќе ти пукне:pos2:

18цм доволно ли е-уствари троа лошо е-едвај дишам после секс,не можам да се соземам...многу крв бара,а и не сум толку висок 1.70,па немам изразено его,ама јок бее нема врска пенисот со егото...туку то е индивидуална работа.

ёа патем која е оригиналната дефиниција за мал пенис,голем пенис и средином,оти често има отстапувања,во зависност од запаленоста...чиниш пенисот ќе ти пукне:pos2:

Абе земи си BMW ако имаш пари, слушај ме мене.

Јок...кадилак...стар од 60-70-ти,или крајслер ХЕМИ куда...подобри се за тресење,плус хидраулика-закон секс:vozbud:

BMW....е само фешн,нема спирит:toe:

Абе заеби хидраулика, фешн, спирит...

BMW, златен ланец, цеца да рока и отворени прозорци... ќе видиш колку си кул и ин и колку женски ќе ти се залепат како муви... фешн...

Немам пенис, а имам големо его! :O

Парадокс или дупка во теоријава?

Инаку за спортските коли, нив ги купуваат два типа на луѓе, они кои обожаваат брзина и адреналин, и оние на кои им треба penis extension(повеќето се во оваа група)

Имам кола имам пари фраер сум имам у ѓаки анаконда треба повеќе ?:bip:

Гледам девојката што ја поставила темава не е логирана скоро година дена па ќе не можам директно да ја прашам неа.Нели не е важан пенисот која големина е.Барем сите девојки го вртат тој муабет кога ќе комуницираш со нив.Сеа наеднаш испаѓа дека е?:bip:

Гледам девојката што ја поставила темава не е логирана скоро година дена па ќе не можам директно да ја прашам неа.Нели не е важан пенисот која големина е.Барем сите девојки го вртат тој муабет кога ќе комуницираш со нив.Сеа наеднаш испаѓа дека е?
Сеа ти е јасно зашто сакаат црнци? :) Ненаситни братчее :) А особено битен моменат е коа ќе им речеш: Абе вие жените ги сакате црнците поради нивните курови така?...И коа ќе ти одговори: Да бее ко да ми е битно тоа...онака убава раса ми се и интересни луѓе ми се црнците! Хаа смешка на денот! Да брат....веруј...за жените сајз даз метер :)

Сеа ти е јасно зашто сакаат црнци? :) Ненаситни братчее :) А особено битен моменат е коа ќе им речеш: Абе вие жените ги сакате црнците поради нивните курови така?...И коа ќе ти одговори: Да бее ко да ми е битно тоа...онака убава раса ми се и интересни луѓе ми се црнците! Хаа смешка на денот! Да брат....веруј...за жените сајз даз метер :)
Нормално,сајз из вери метер.
Како вас ви е важен сајз на цицките.
Секогаш зјапате по големи,а жените црнци да не сакале...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom