Големо его = мал пенис?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ако мислиш дека ти е мал,погледни го преку огледало.Башка кога ќе си го фатиш со рака изгледа не толку голем,а да видиш да ти го фати женска рака(помала) е тогаш ќе се види разликата.

Аааа шо си прав, прав си. Убоо кажа :nesvest:

Мажите тотално се фрустрираат и окупраат со
1. големината на нивниот пенис и
2. доколку жената не ја доведат до оргазам
Ова го знам од лично искуство

Мене лично големината на пенисот на партнерот не ми е проблем - дури подобро ако не му е многу голем (нема да ме боли) ... но многу ми е битно дали ќе ме доведе до оргазам или не

--- надополнето ---

Солунски атентатор,

Ај прати ни слика од твојот пенис да се увериме во неговата должина и убавина ... вака ... само лиги ни правиш:pos2:
daj mi skype i ce ti pratam prven polovina da ne se vozbudis premnogu a i nema da go sobere. ne mi kaza otvoren ili zatvoren oti togas ce ti tecat ligi kako na pit bul se zafrkavam kisss :back:

абе атента -на чат рулет да не висиш :)

Без навреда ама мажите со мали пениси се премногу исфрустрирани за мој вкус, порано не верував во реченицава ама сега гледам дека не било само парадокс вистина е.:)

порано не верував во реченицава ама сега гледам дека не било само парадокс вистина е.:)

И базираш мислењето на колку случаи? Еден? Неколку? Прилично глупа дедукција.

И базираш мислењето на колку случаи? Еден? Неколку? Прилично глупа дедукција.
Па на два случаи, доволно се зашто да не:) а и од рекла казала сум чула вака дека има вистина во ова,

па у осталом нели и целава тема се базира на прилично глупо резонирање, но што е тука е, јас само искоментирав на темава, ваљда темава не е поставена за сите комплет да се согласат колку тоа темава е глупа и се базира на прилично глупава дедукција, доколку беше така темава требаше да оди под клуч и вкорпа до сега, но колку што можам да приметам темава сеуште опстојува на форумов и никој до сега не се пожали дека темава е во суштина премногу глупава и се базира на еднострано изнесени малограѓанско чаршиски муабети, ок?

Секое мало и безначајно искуство како моево придонесува во сукцесивен развој на темава и ширење на хоризонтите во поглед на пенисите и големината нивна во споредба со егото.
тхе енд

Сигурно ви е позната следнава ситуација:

Куп фраери собрани на забава, сите зборуваат, но еден од нив е посебно впечатлив. Наметливо се шегува со сите девојки, им се набацува, се матка наваму-натаму, а надвор сигурно го чека некој бесен автомобил... Едноставно - крева врева.
Дали ваквото однесување е некаква компензација за немоќта која се крие во неговите панталони?

Во повеќето случаи поголемата доминација и наметливост кај мажите е производ на нивните мали пениси. Или, колку е тој погласен - толку му е помал. Секако, ова не важи баш за секој фраер кој остава впечаток на гласен и доминантен момак.

Иако не баш на сите им е важен пенисот и неговата големинa, немојте да се изненадите кога ќе дојде време за секс ваквиот егоист да се покаже како себичен и лош љубовник.

Па што мислите? Има ли вистина во сето ова?:raz:
Ахам мислам дека се во право ...
штета што имам мало его :(:sneaky:

Znaci da vlezeme vo detali ili po psiholoski gledano vo vrska so temava-Zivotot na individuata te mazot,treba da se stremi kon edna misija a toa e da so negovoto ponasanje da bide dominanten zaradi toa sto negoviot alat e mal ,epa taa misija da ja izvrsuva treba da bide maska na negovata individua a taa maska moze da bide samo edna dve ili tri veceri preku sila plus ako ne mu e vo prirodata da bide dominanten toa e bleda kopija na takov covek i se gleda od daleku, zborot mi e ili imas harizma ili nemas za da bides vpecatlivo lice ....Bi odel so eden primer jas sum prirodno takov centar paznja i da nejkam i da sakam so moeto ponasanje sum takva pojava malce da sedam miren na mesto me prasuvaat so ti e se poznava znaci zavrsniot zbor mi e deka takov si celo vreme a ne samo odreden period ili cas dva den dva .......I Nedaj boze da poseduvas brojki so edna cifra na alatot ke vidis togas dali ke bides besen :D

Сигурно ви е позната следнава ситуација:

Куп фраери собрани на забава, сите зборуваат, но еден од нив е посебно впечатлив. Наметливо се шегува со сите девојки, им се набацува, се матка наваму-натаму, а надвор сигурно го чека некој бесен автомобил... Едноставно - крева врева.
Дали ваквото однесување е некаква компензација за немоќта која се крие во неговите панталони?

Во повеќето случаи поголемата доминација и наметливост кај мажите е производ на нивните мали пениси. Или, колку е тој погласен - толку му е помал. Секако, ова не важи баш за секој фраер кој остава впечаток на гласен и доминантен момак.

Иако не баш на сите им е важен пенисот и неговата големинa, немојте да се изненадите кога ќе дојде време за секс ваквиот егоист да се покаже како себичен и лош љубовник.

Па што мислите? Има ли вистина во сето ова?:raz:

Зашто лик со големо его а гласен во друштво би имал мал пенис и е лош љубовник ми нема логика прашањево

Колку помали куриња имаат политичарите толку поголеми и мегаломански споменици ќе има низ Скопјево:cool:

Абе мал-голем битно врши работа, а ич да го нема??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom