Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полно портали јавија дека пополека опаѓа нивото на водата во многу места. Ако издржат до утре без некои поголеми проблеми и прелевања од понеделник следуваат многу топли денови така да нивото на водата бргу ќе опадне.
Иди лечи си го твојот сељачизам на друго место. Твојот речник е одлика на твојата моментална психичка состојба. Материјалното е најмалку битно кога умираат луѓе. Јас зборувам дека водостојот ќе падне од понеделник и ќе се стабилиизра состојбата т.е. нема веќе да се дават луѓе и да умираат. Куќа можеш да изградиш повторно, но човечки живот неможеш да вратиш.Доста бре веќе гомно едно гнасно , ја згрози темата повеќе од поплавите што ја згрозија Србија. Шо кој кур кога ќе се повлече водата кога куќи паѓаат , покуќнина се отидено во неповрат , живина изумрена. Замисли некој да има 20 крави по 500 евра една , отидени во неповрат 10 илади евра. За човечките животи да не зборувам , тек ќе излегуваат официјалните бројки а верувај нема да се мали.
Иди лечи си го твојот сељачизам на друго место. Твојот речник е одлика на твојата моментална психичка состојба. Материјалното е најмалку битно кога умираат луѓе. Јас зборувам дека водостојот ќе падне од понеделник и ќе се стабилиизра состојбата т.е. нема веќе да се дават луѓе и да умираат. Куќа можеш да изградиш повторно, но човечки живот неможеш да вратиш.
Mozebi ke se stvesnat i ke go prodavaat po poniska cena vo srpskiot pazar.Мислам дека ова лето сите наши производи ќе бидат скапи. Мислам на земјоделските. Српските насади во голем процент се уништени па ако увезуваат од кај нас, тоа ќе ја дигне цената. Што е супер за нашите земјоделци ама лошо за сите други затоа ќе јадеме изгледа скап патлиџан, краставици итн.
Мојот е таков каков што е, но не навредува друга личност, а најмалку еден мој пост. Водата и ќе се повлече. Веќе во Обреновац и неколку други погодени места почна да се повлекува, а кога ќе удрат топли денови ќе се стабилизира бргу. Ебеш ти куќа или штала кога жена ти и ќерка ти ќе се удават. За тоа јас зборувам. Кога ќе се повлече водостојот се друго е лесна приказна т.е. нема мртви лешеви да гледаш веќе.Ти почна да зборуваш како водата ќе се повлече и за 2-3 дена Србија ќе се извлече од катастрофата , и нонстоп истото го повтараш веќе 5 страни. За да испаднеш уште поглуп почна и Јапонија да ја спомнуваш која не е на иста планета со Србија. Мојот сељачизам нема да го коментирам , само погледни си го никот и свати каков човек си.
Овој па,овој па,патлиџанот ќе му бил скап.Мислам дека ова лето сите наши производи ќе бидат скапи. Мислам на земјоделските. Српските насади во голем процент се уништени па ако увезуваат од кај нас, тоа ќе ја дигне цената. Што е супер за нашите земјоделци ама лошо за сите други затоа ќе јадеме изгледа скап патлиџан, краставици итн.