God of War III

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
sweet па може да се иде само пишува у колку ќе биде оваа фешта, имаат ли и други игри на продажба или само за оваа праат промоција и крај?

Врска неам, иначе сигурен сум дека истиве ја продаваат и на Пазар3 за иста цена. НЦ нц нц не се нормални бе да ги ебам. 4000 денари АЛОО, 5 платинум игри ќе купам за тие пари. :pusk:

не верувам дека ке поефтини во блиска иднина, освен 2ра рака да ја купиш па и тогаш ке биде околу 3500, инаку да не знаеш колку оди асасинс крид 2?

не верувам дека ке поефтини во блиска иднина, освен 2ра рака да ја купиш па и тогаш ке биде околу 3500, инаку да не знаеш колку оди асасинс крид 2?

Kaј нас сигурно преку 3000 е. Иначе нека продаваат дебиливе , затоа ќе продадат само 10 копии, другите нека си ги пикнат в'гз!

Виза електрон се дебитни. Иначе и јас имав проблеми со Виза Електрон од стопанска. Тутунска се најдобри за вакви работи.

На Бекстејџ сега кажуваа нешто дека во некоја продавница на One , премиерно ќе се презентира God Of War 3, мислам дека рекоа утре али не сум сигурен, не слушнав убо.

Eдит: Еве што има на официјалниот сајт на One:

http://www.one.mk/default.aspx?SectionID=343

Да бе, да идам до One за 5 минути да ја играм.
Толку е определено, 5 минути за секој пријавен. Да му ебам матер, ставете 4 PS3-ки, остајте ги луѓето по 20-30 минути да се попалат по играта, гарант некој ќе ја купи.

Фала богу им текна како во Грција на времето, бесплатно играње и промоција на игри.

Да бе, да идам до One за 5 минути да ја играм.
Толку е определено, 5 минути за секој пријавен. Да му ебам матер, ставете 4 PS3-ки, остајте ги луѓето по 20-30 минути да се попалат по играта, гарант некој ќе ја купи.

Фала богу им текна како во Грција на времето, бесплатно играње и промоција на игри.

која е поентата на тоа 5минутно играње кога ако си за купување сигурно го имаш играно демото, инаку во споредба со другите земји сме мн назад гејмстоп има у цела европа продавници вршат изнајмувања откупуваат стари игри рефундираат пари и мн други работи, а плејстејшн македонија дали има и официјална продавница а и ако има ретко кој знае пошто не верувам ни дека имаат игри а ниту конзоли на продажба а не пак псн ваучери...

нема поента хахахах
тие што ќе идат таму(повозрасните) ќе дојдат за да ја земат, а претежно деца ќе пробуваат на возраст од 12-16 год.

The God Of War is on it's way to Struga! :vozbud::vozbud:

Кажи на кој воз ќе иде.
И после кажи некој воз по кој некоја PS3-ка ќе патува.

:zlo:

Ај ваљда во Ентернет ќе ја донесат, да му идам на еден најтмер и да ја свртам. Само 200 денари саат, мало морген еи. :)

The God Of War is on it's way to Struga! :vozbud::vozbud:

ти си ја порача? одлично, а сакав да те прашам и колку + од цената на играта треба да платиш, има ли царина има ли поштарина и дирекно на адреса ти стигнува по 15 дена?

ти си ја порача? одлично, а сакав да те прашам и колку + од цената на играта треба да платиш, има ли царина има ли поштарина и дирекно на адреса ти стигнува по 15 дена?

Ме кошташе 2700 денари со поштарина (значи вкупно се!). Царина нема ако стоката е под 3000 денари. Ти ја носи поштарот дома после 7-10 дена.

ErT вреди ли да се земе MGS4 ако не сум ги играл предходните делови?

ErT вреди ли да се земе MGS4 ако не сум ги играл предходните делови?

ДА! Хехе, после играњето, се кладам дека ќе сакаш да ги играш и останатите. Ако не можеш да ги најдеш, оди на Јутјуб , имаш луѓе кои што имаат ставено видеа каде што ја вртат цела игра. :)

да да walktroughs, се скапав од глеање пола асасинс крид ја изглеав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom