God of War III

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
You won't find developers of AAA PlayStation 3 exclusives jawing at each other; on the contrary, they really want to support one another.
Take Naughty Dog boss Evan Wells, for instance. Only months after producing what is arguably the best title of the generation in Uncharted 2: Among Thieves, Wells sat down and played SCEA Santa Monica's God of War III (yeah, be jealous). You would think it'd take a whole hell of a lot to impress someone who oversaw one of the most impressive interactive achievements thus far, but if there's one game that could do it, it's GoWIII. Check out what Wells said over at his Twitter page:
"Finished GOW3 last night! Stunning! No reason not to buy this game if you have a PS3, and if you don't, you should buy one to play it!"

Остануваат уште 8 дена :)

За тие што сакаат да ги видат првите 10 минути од играта еве ви видео. Јас видеото не го гледав, прочитав дека било :drk: :vozbud:
SPOILER ALERT!

да ви се пофалам станав горд сопственик на PS3 slim 250 gb Ert да те адднам у френдс ама незнам како инаку се логирав у стор и сеа симнувам демо за дарксајдерс а утре и за ГоВ 3 а и кажете дали функционира playstation home оти ми бара да го даунлоадирам

Wells said over at his Twitter page:
"Finished GOW3 last night! Stunning! No reason not to buy this game if you have a PS3, and if you don't, you should buy one to play it!"
shit ја го напраив токму ова :)

да ви се пофалам станав горд сопственик на PS3 slim 250 gb Ert да те адднам у френдс ама незнам како инаку се логирав у стор и сеа симнувам демо за дарксајдерс а утре и за ГоВ 3 а и кажете дали функционира playstation home оти ми бара да го даунлоадирам

Wells said over at his Twitter page:
shit ја го напраив токму ова :)

Woot! Со здравје да се служиш. Оди на последниот таб и оди најгоре мислам, имаш Add Friend или нешто слично. Мојот јузер е Polaris1001 . Ја порача ли ГоВ3 или прво ќе го играш демото ? Зеде некоја игра со ПС3ката? Ако сакаш, останата ми е една формула 1 Championship Edition (имам две копии). :smir:

Факинг ѕверско!

Го гледав review-то на IGN, со право пишаа дека играта има најдобра графика евер, според тоа што го видов, 3 класи над Crysis е. Само ме интересираше, 720p е?

Ѕверска игра:vozbud::vozbud:Ах мајко мајко роди ме со PS3 и фрли ме на буњиште.

GOW е само за ps3 така?
исто ко HALO што е само за XBOX... треба сите игри што ги има за Xbox да ги напраат достапни и за PS3 и обратно...

Факинг ѕверско!

Го гледав review-то на IGN, со право пишаа дека играта има најдобра графика евер, според тоа што го видов, 3 класи над Crysis е. Само ме интересираше, 720p е?

Да, 720п е. Најдобро е што можеш да го контролираш Кратос додека е качен на Титан, а Титаните со боговите во исто време си ебаат матер :)

GOW е само за ps3 така?
исто ко HALO што е само за XBOX... треба сите игри што ги има за Xbox да ги напраат достапни и за PS3 и обратно...

Али како така ќе се радуваат fanboys дека имаат ексклузиви?

За никоја друга не би купил конзола, освен за GoW 3. Исто како што за GTA 4 купив Quad2Core процесор. :)

Али како така ќе се радуваат fanboys дека имаат ексклузиви?

За никоја друга не би купил конзола, освен за GoW 3. Исто како што за GTA 4 купив Quad2Core процесор. :)

Ево на пример овој ErT овде. Јајцава цитрони ми ги напрај . :pos2:

God of War III’s director of product development John Hight has revealed that Kratos’ latest blood bath cost a whopping $44 USD million to make.

"We are stamping discs now, so we're effectively done, just got a couple of countries that we're finishing up on this week, and we've spent $44 million on God of War III," Hight said, during a chinwag with Giant Bomb.

"Believe it or not, that's right within budget."

Ја порача ли ГоВ3 или прво ќе го играш демото ? Зеде некоја игра со ПС3ката? Ако сакаш, останата ми е една формула 1 Championship Edition (имам две копии). :smir:

GoW 3 ми е у preorder а имам само 1 игра текен 6, ама не сум за такви игри а исто и driving мислам дека ке ја менјам за нешто друго може batman АА или assassins creed 2 а на листа ми се uncharted i uncharted 2. GoW3 не ја почнувам додека не ја најдам GoW collection :) го изиграв демото и СТРАШНО е.
Инаку ако некој знае за PS Home нека пише тука или у playstation темата, работи неработи итн..

GoW 3 ми е у preorder а имам само 1 игра текен 6, ама не сум за такви игри а исто и driving мислам дека ке ја менјам за нешто друго може batman АА или assassins creed 2 а на листа ми се uncharted i uncharted 2. GoW3 не ја почнувам додека не ја најдам GoW collection :) го изиграв демото и СТРАШНО е.
Инаку ако некој знае за PS Home нека пише тука или у playstation темата, работи неработи итн..

Pre-Order ја направи од Sendit? Иначе, ако сакаш, јас ја имам Анчартед кецот, па ако земиш нешто друго, ќе може и да се мениме за некое време :).

PS Home работи, спушти го ако сакаш. Направи си и УК и УС акаунт, различни работи имаат :).

Pre-Order ја направи од Sendit? .

не не од сендит, од продавница тука, сендид ја пробав ама неможам да ја размозгам работава убаво со плаќањето ќе пробам пак

не не од сендит, од продавница тука, сендид ја пробав ама неможам да ја размозгам работава убаво со плаќањето ќе пробам пак

За колку пари и каде? Видов имаше на Пазар3, али изгор беше цената, 4000 денари лол. Јас ќе ти ја продам за 3500 :)

Јас ќе ти ја продам за 3500 :)
3500 за GoV 3? му пишав на еден бугарин ама уше не ми вратил меил да ми каже дали испорачува игри гледам има страница на интернет, цените му се горе доле пристојни

3500 за GoV 3? му пишав на еден бугарин ама уше не ми вратил меил да ми каже дали испорачува игри гледам има страница на интернет, цените му се горе доле пристојни

Па дај кажи да видиме, иначе да 3500 за ГоВ3 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom