God of War III

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
ја видов оваа понуда не ми стои како асална мислам некој дека си игра мајтап, 1во оваа опаковка за кој пазар е? да не пишуе позади made in china?:pos2:

Абе тоа е земено од гугл. -.-

да, ама е наменето за казахстан, ја досега немам видено ваква, сите се со ликот на кратос, штознам некако и цената ефтина а тек излезе играта

да, ама е наменето за казахстан, ја досега немам видено ваква, сите се со ликот на кратос, штознам некако и цената ефтина а тек излезе играта

Па јави се прашај, нека ти пушти слика од играта. И што ако е од кина? лол, сигурен сум дека е на англиски јазик.

Тоа со сликата нема врска со играта сто ке ти ја продаде он. Таа слика ја нашол на гугл, и му изгледала подобро од другата, па ја ставил.

Тоа со сликата нема врска со играта сто ке ти ја продаде он. Таа слика ја нашол на гугл, и му изгледала подобро од другата, па ја ставил.

знам се шалам, а за ова што кажува ерт погоре така излезе со final fantasy 13 оние американци шо ја порачаа од јапан само за да им стигне пред време за да напраат REVIEW за да стекнат на популарност на јутуб им стигна на јапонски и ништо не разбраа, па во нивните ривјуа кажаа, одличен гејмплеј нов енџин одлична графика али приказна нечини оти на јапонски беше...

:)тродупла возбуда, Марко почна да ја играш или уше не си ја купил?
ја чекам да ми стигне God of War Collection па одма ја зимам GoW3

Жалното е што имам xbox360, така да неможам да ја играм. :(

Ќе видам ако ја земат од ентернет, ако не зимање ПС3. :tv:

Kratos has arrived! Ова е првпат да ми стигне за 6 дена. Не ми се верува :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:. Нц нц нц, ќе се паѓа на колоквиуми :).

Импресии наскоро! :)

Oк, значи играва е Н-Е-Н-О-Р-М-А-Л-Н-А !!! :nesvest::nesvest:

Intro-то е прејако, таква акција одамна не сум видел. Цело време се дешава нешто во позадина. Звукот ..... No Comment :drk:. Вуферот да бучит! Гејмплејот е истиот нормално како и на претходните. Да не го дрвам многу, да не ви oткријам нешто по грешка во врска со приказната . Играва мора да се проба, одма трк до ентернет или на друго место каде што можете да најдете пс3 :)

Јас ја имам, купив bundle ps3 со god of war 3 ја свртев на titan и моментално играм на chaos. Играта е се што некој би посакал од God of war. Ако некој има пс3 тука нема мислење земајте ја и не се мислете.

Јас ја имам, купив bundle ps3 со god of war 3 ја свртев на titan и моментално играм на chaos. Играта е се што некој би посакал од God of war. Ако некој има пс3 тука нема мислење земајте ја и не се мислете.

Bundle!? Закон... Gratz! :)

ErT како иде?

Ќе мора да се задоволам со Chains of Olympus засега. Сега ја префрлам на РЅР пак да ја играм.

ErT како иде?

Ќе мора да се задоволам со Chains of Olympus засега. Сега ја префрлам на РЅР пак да ја играм.

Хехе супер е , супер! :) . Викендов ќе биде свртена. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom