God of War III

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
konzoli(.)com само премести ја валутата во евра од левата страна на сајтот

Охо, 3600 е, највероватно и поштарина ќе има уште 5 евра минимум, ќе фати околу 4000ки.

Title: God Of War 3
Order Date: 11-Mar-2010 09:19PM
Status: Awaiting Stock Pick
Dispatch Date: Est: 19/03/2010

"In The End, There Will Be Only Chaos!" :vozbud:

image_god_of_war_3-12358-1708_0007.jpg

Погледнете ги деталите на брадавицата :)

Многу скапо бе 4000-ки зошто не побараш на ebay

КРАТОС ! ! ! :vozbud:

туку дај да се договориме да ја зееме преку плејстејшн стор ко што вика Ерт :wink:

КРАТОС ! ! ! :vozbud:

туку дај да се договориме да ја зееме преку плејстејшн стор ко што вика Ерт :wink:

Во ПС Стор има само аркадни игри :).

Иначе Joey, ако ја купува од Бугарија, толку ќе го фати на Т81 :).

е нели неможе да се купи од ebay, paypal ова она а деталите се страшни ја веќе го изиграв демото и тоа на 1080п резолуција немам збор
а Ert колку пари ја продаваш uncharted drakes fortune

е нели неможе да се купи од ebay, paypal ова она а деталите се страшни ја веќе го изиграв демото и тоа на 1080п резолуција немам збор
а Ert колку пари ја продаваш uncharted drakes fortune

Не ја продавам, си реков да не сакаш да се менуваме за нешто. Иначе не си ја играл на 1080п :), играта работи на 720п :). Јас не ја порачав од Ebay.

Кој сака од ебеј а ? АЈде малце бизнис :smee:

Не ја продавам, си реков да не сакаш да се менуваме за нешто. Иначе не си ја играл на 1080п :), играта работи на 720п :). Јас не ја порачав од Ebay.

па кога првпат го вклучив PS детектираше 1080п

па кога првпат го вклучив PS детектираше 1080п

PS3ката работи на 1080п, XMB и тако далје, али кога уклучуваш игра, се префрла на 1080i или 720п, додека ако играта подржува 1080п (најчесто овие аркадниве од PS Store) тогаш си останува на 1080п :).

Ert на сендит неможеш да купуваш со дебитна пр. ГоВ 3 или било што друго ти треба картичка од банка за интернет купување, како ти купуваш со дебитна, има ли некој што купувал од сендит досега??

Ert на сендит неможеш да купуваш со дебитна пр. ГоВ 3 или било што друго ти треба картичка од банка за интернет купување, како ти купуваш со дебитна, има ли некој што купувал од сендит досега??

Зашто бе да не можеш? Имам купено со Виза Електрон. Стави си пари, и пробај, највероватно нешто банката зафркава. Тутунска FTW!

Зашто бе да не можеш? Имам купено со Виза Електрон. Стави си пари, и пробај, највероватно нешто банката зафркава. Тутунска FTW!

јас сум во стопанска а оваа твојава виза електрон е дебитна, кредитна или интернет only?

јас сум во стопанска а оваа твојава виза електрон е дебитна, кредитна или интернет only?

Виза електрон се дебитни. Иначе и јас имав проблеми со Виза Електрон од стопанска. Тутунска се најдобри за вакви работи.

На Бекстејџ сега кажуваа нешто дека во некоја продавница на One , премиерно ќе се презентира God Of War 3, мислам дека рекоа утре али не сум сигурен, не слушнав убо.

Eдит: Еве што има на официјалниот сајт на One:

СВЕТСКА ПРЕМИEРА НА GOD OF WAR III
Најочекуваната игра за 2010 година God of War III, конечно и во Македонија!

ONE во соработка со претставништвото на PlayStation во Македонија се горди што можат да Ве поканат на промоцијата на една од најбараните видео игри на сите времиња. По тој повод, ексклузивно во среда, 17-ти Март пред продавницата на ONE во ГТЦ ќе можете да бидете дел од овој визуелен спектакл!

Дополнително не испуштајте ја можноста само во продавниците на ONE да ја купите играта за 3.990 ден или искористете ја неверојатната промоција: конзола Sony PlayStation 3 + God of War III за само 22.990 ден.

Бидете и Вие дел од светската премиера на најновата игра на PlayStation 3 – God of War III

Побрзајте и пријавете се:
*Морате да имате најмалку 18 години за да се пријавите и само првите 50 кои ќе се пријават ќе имаат ексклузивна можност да ја пробаат играта.

http://www.one.mk/default.aspx?SectionID=343

sweet па може да се иде само пишува у колку ќе биде оваа фешта, имаат ли и други игри на продажба или само за оваа праат промоција и крај?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom