Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КРАТОС ! ! !
туку дај да се договориме да ја зееме преку плејстејшн стор ко што вика Ерт :wink:
е нели неможе да се купи од ebay, paypal ова она а деталите се страшни ја веќе го изиграв демото и тоа на 1080п резолуција немам збор
а Ert колку пари ја продаваш uncharted drakes fortune
Не ја продавам, си реков да не сакаш да се менуваме за нешто. Иначе не си ја играл на 1080п, играта работи на 720п
. Јас не ја порачав од Ebay.
па кога првпат го вклучив PS детектираше 1080п
Ert на сендит неможеш да купуваш со дебитна пр. ГоВ 3 или било што друго ти треба картичка од банка за интернет купување, како ти купуваш со дебитна, има ли некој што купувал од сендит досега??
Зашто бе да не можеш? Имам купено со Виза Електрон. Стави си пари, и пробај, највероватно нешто банката зафркава. Тутунска FTW!
јас сум во стопанска а оваа твојава виза електрон е дебитна, кредитна или интернет only?
СВЕТСКА ПРЕМИEРА НА GOD OF WAR III
Најочекуваната игра за 2010 година God of War III, конечно и во Македонија!
ONE во соработка со претставништвото на PlayStation во Македонија се горди што можат да Ве поканат на промоцијата на една од најбараните видео игри на сите времиња. По тој повод, ексклузивно во среда, 17-ти Март пред продавницата на ONE во ГТЦ ќе можете да бидете дел од овој визуелен спектакл!
Дополнително не испуштајте ја можноста само во продавниците на ONE да ја купите играта за 3.990 ден или искористете ја неверојатната промоција: конзола Sony PlayStation 3 + God of War III за само 22.990 ден.
Бидете и Вие дел од светската премиера на најновата игра на PlayStation 3 – God of War III
Побрзајте и пријавете се:
*Морате да имате најмалку 18 години за да се пријавите и само првите 50 кои ќе се пријават ќе имаат ексклузивна можност да ја пробаат играта.