Го ѕиркате ли соседот?

• Креатор на темата Креатор на темата ГоКи™
  • Време на започнување Време на започнување

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378
Што има да ѕиркам се е стари луѓе да е некој млад и згоден може би ѕиркала а сега нема потреба :pipi:

Јас него не...ама има една цел ден седи пред прозор со тефтер и пенкало во рака и запишува кој што во колку саат направил и за се знае што се случува:tapp:

Немам попаметна работа па соседот ќе го ѕиркам :lud:

kaj mene vo zgradave pred 2 godini se doseli edna familiju od debar abre prosti v kraj tepih perit na terasa i kaj nas cela terasa lom (kapit) kladovme pokriv na terasana (dodaten anti chashit) ti vikam od koga go stadovme onoj pokrivon imame kolku tolku mir barem ne ja slusham zenana od nad mene sekoj pat kako trcha da me gleda koga izlegavm na balkon:tapp::tapp::tapp::tapp:

Не сакам да им го правам тоа на другите што несакам да ми го прават и тие мене, но ако некогаш има нешто несекојдневно ќе видам сигурно што е :toe:

Не сакам да им го правам тоа на другите што несакам да ми го прават и тие мене,

Јас пак мислам дека е поарно да му направиш на другиот пред тој да ти направи тебе.

Кај мене има шо да се види у комшиии... :vozbud::vozbud: Поготово кај бабава до мене :kesa:

Не, дури и не сакам многу да се зближувам со соседите како превентива против ѕиркање, ама тоа изгледа посебно ги инспирира па секогаш ме имаат на пусија и на дискусија:pipi:

Ноуп...едноставно не се умарам со комшиите..не ме интересираат :baeh:

Ic ne se zamaram sto pravi komsijata i ne mi se slucilo takvo nesto.No zatoa mojata komsivka znae koj kade ode sto pravi i so koj e.Znae koj ode na uciliste koj na rabota i koga se vrakaat,toa e cela den doma i mislam samo toa i i preostanuva.Koga na majka mi i reci deka brat mi si dosol vo 4-5h sabajle sto ic ne e nejzina rabota i so ogled na toa sto se ispaga vo 12-1h barem kaj nas i plus letoto bese ne znaev dali da se smejam da placam ili da ja zalam taa osamena radoznala zena

Не сум ѕиркала и не ни планирам но многу често се случува кога ми е крената ролетната во децка од соседната зграда да ме ѕиркаат што правам.

Jas ne gi zirkam sosedite no me zirkaat tie mene.T.e me zirkaa dodeka ne mi pukna film pa gi pozdravuvav na skali so :Hallo kontrole! I od togas videa deka nema igracki so mene i prestanaa da ja otvaraat vratata za da me spijuniraat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom