Го ѕиркате ли соседот?

Фаќате ли сеир?

• Да

Гласови: 74 19,6%
  • Не

Гласови: 187 49,5%
  • Понекогаш

Гласови: 117 31,0%

• Вкупно гласачи
    378

•● Vivien ●•

Think different
Член од
16 јануари 2009
Мислења
29
Поени од реакции
2
Што има да ѕиркам се е стари луѓе да е некој млад и згоден може би ѕиркала а сега нема потреба :pipi:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Јас него не...ама има една цел ден седи пред прозор со тефтер и пенкало во рака и запишува кој што во колку саат направил и за се знае што се случува:tapp:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Немам попаметна работа па соседот ќе го ѕиркам :lud:

Член од
10 септември 2008
Мислења
140
Поени од реакции
2
kaj mene vo zgradave pred 2 godini se doseli edna familiju od debar abre prosti v kraj tepih perit na terasa i kaj nas cela terasa lom (kapit) kladovme pokriv na terasana (dodaten anti chashit) ti vikam od koga go stadovme onoj pokrivon imame kolku tolku mir barem ne ja slusham zenana od nad mene sekoj pat kako trcha da me gleda koga izlegavm na balkon:tapp::tapp::tapp::tapp:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Не сакам да им го правам тоа на другите што несакам да ми го прават и тие мене, но ако некогаш има нешто несекојдневно ќе видам сигурно што е :toe:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не сакам да им го правам тоа на другите што несакам да ми го прават и тие мене,
Јас пак мислам дека е поарно да му направиш на другиот пред тој да ти направи тебе.

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Кај мене има шо да се види у комшиии... :vozbud::vozbud: Поготово кај бабава до мене :kesa:

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Не, дури и не сакам многу да се зближувам со соседите како превентива против ѕиркање, ама тоа изгледа посебно ги инспирира па секогаш ме имаат на пусија и на дискусија:pipi:

M

M del Mar

Гостин
Ноуп...едноставно не се умарам со комшиите..не ме интересираат :baeh:

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Ic ne se zamaram sto pravi komsijata i ne mi se slucilo takvo nesto.No zatoa mojata komsivka znae koj kade ode sto pravi i so koj e.Znae koj ode na uciliste koj na rabota i koga se vrakaat,toa e cela den doma i mislam samo toa i i preostanuva.Koga na majka mi i reci deka brat mi si dosol vo 4-5h sabajle sto ic ne e nejzina rabota i so ogled na toa sto se ispaga vo 12-1h barem kaj nas i plus letoto bese ne znaev dali da se smejam da placam ili da ja zalam taa osamena radoznala zena

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Не сум ѕиркала и не ни планирам но многу често се случува кога ми е крената ролетната во децка од соседната зграда да ме ѕиркаат што правам.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Jas ne gi zirkam sosedite no me zirkaat tie mene.T.e me zirkaa dodeka ne mi pukna film pa gi pozdravuvav na skali so :Hallo kontrole! I od togas videa deka nema igracki so mene i prestanaa da ja otvaraat vratata za da me spijuniraat.

Kajgana Shop

На врв Bottom