Го мразам овој клуб затоа што...

• Креатор на темата Креатор на темата JFK
  • Време на започнување Време на започнување
Мене лично најодвратни ми се Интер и Партизан.Интер не ги сакам ради што бев за Милан и што не ги сакам нивните играчи и одбивни ми се.А Партизан гробарите ич не ги сакам и боите црно-бели,уствари не ги сакам клубовите од Србија али овие ми се ептен одвратни.

Па што не играте со нив,ако се толку добри???Зашто тогаш примате по 6 комада од најлутиот ривал на домашен терен,ако имате толку јака школа,со ваши играчи????

Па во Реал не може да игра секој шо излегол од школата. Тие се добри играчи за во другите тимови, како Валенсија, Севиља и.т.н. За во Реал треба многу повеќе. А второто прашање со 6 комада, не би ти го одговарал пошто може да збориме до задутре за резултати, на пр. зашо Барса прими 4 претходната година. Ама не се дискутира на такви прашања.

Нешто друго?

Па во Реал не може да игра секој шо излегол од школата. Тие се добри играчи за во другите тимови, како Валенсија, Севиља и.т.н. За во Реал треба многу повеќе. А второто прашање со 6 комада, не би ти го одговарал пошто може да збориме до задутре за резултати, на пр. зашо Барса прими 4 претходната година. Ама не се дискутира на такви прашања.

Нешто друго?

Не,благодарам на одговор,го потврди моето и тврдењето на Toecutter,дека функционирате на принципот,готови ѕвезди,пари.....

Не,благодарам на одговор,го потврди моето и тврдењето на Toecutter,дека функционирате на принципот,готови ѕвезди,пари.....

Ако излезе квалитет достоен за дресот од кантерата секако дека му се пружа шанса, банален пример Касиљас, игра на специфична позиција, а брани од 17 години.

Има и други примери шо останале во тимот, но има повеќе што им се дало шанса па ја пропуштиле, затоа реков, не е секој профил за во тој тим.

Франција - поради тоа што нема ЕДЕН французин во репрезентација

Јувентус - местачи невидени без грам срам и каење

против друг никој неам ништо

Репрезентации:Грција,Германија
Клубови:Манчестер,Барселона

Реал Задрид Милан и Јувентус

Интер (градски ривал), Манчестер(пе**ри невидени),Ливерпул и повеќето тимови од "Aнглија"..
Додека пак од репрезентациите највеќе ме нервира Англија, се разбира. Толку се замислуваат а уствари требаше да дојде италијански тренер у репрезентацијата за да станат "непобедливи." Џабе им е таа лига јака со сите странци кога репрезентацијата неможеше на едно бедно европско првенство да се пласира..

Грција
Италија ради одвратниот фудбал шо го играат
клубови неам некои одвратни

каков одвратен фудбал бе?
ме нервира така кога зборат некои што само Милан-Интер, Јувентус-Милан и Интер-Јувентус се гледале и толку. Не тресете глупости.
После све, италијанските тренери се најпочитувани од било кои на овој свет...

Он ти вика за репрезентацијата..

П.С Од кај знаеш дека Манчестер се педери???

Интер (градски ривал), Манчестер(пе**ри невидени),Ливерпул и повеќето тимови од "Aнглија"..
Додека пак од репрезентациите највеќе ме нервира Англија, се разбира. Толку се замислуваат а уствари требаше да дојде италијански тренер у репрезентацијата за да станат "непобедливи." Џабе им е таа лига јака со сите странци кога репрезентацијата неможеше на едно бедно европско првенство да се пласира..

каков одвратен фудбал бе?
ме нервира така кога зборат некои што само Милан-Интер, Јувентус-Милан и Интер-Јувентус се гледале и толку. Не тресете глупости.
После све, италијанските тренери се најпочитувани од било кои на овој свет...
Ќор си или не гледаш ?:)
зборам за репрезентацијата на Италија

.А што подразбираш под немање дух,незнам.Инаку многу сум оситлеив кога е Динамо во прашање,само за нив сум во цел свет.Веќе не ме ни интересираат други клубови.

Динамо е спротивно е Хајдук како што Ренџерс е спротивно од Селтик. Затоа нема дух. Освен за нивните навијачи.
Државата им прости 100 милиони евра (добро и на други клубови) а во Англија Лидс заврши во трета лига поради финансии.

Доказ колку Реал се потпира на својата школа се трансферите на Кака и Кристијано еве и Рибери го таксале...школата на Реал :pos2::pos2::pos2:

Бразил од фудбал. Преценети играчи играат без мотиви.

Слична е темава со кој клуб го мразиш.
Помеѓу мразење и одвратност е многу тесна врската но ОК.
Првин за тоа што сте пишале Реал Мадрид повеќето сте пишале поради овие двата големи трансфери на Кака и Роналдо но тоа е тоа.Јас ќе кажам само дека тој што има пари може да владее со фудбалот.Како божем во цела историја на фудбалот само Реал да правел добри трансфери.Еве ви очигледен пример.Барселона и Манчестер освојуваат последниве две години ЛШ и трофеи во лигите и полни се со пари па зошто и тие не се направат важни и не купат некој играч од светска класа.Еве и во Англија Челзи и Манчестер Сити имаат богати сопственици и сите трансфери што мислат дека се добри за тимот ги реализираат и не штедат многу пари.Честитки за новите играчи на Реал и со среќа нека им е и еве сега да ги истакнам и моите најодвратни тимови/репрезентации.
Репрезентации
- Хелада,'рција,Отоманска република
-Шпанија,Холандија
Тимови
-Лацио,Барселона,Манчестер Јунајтед(иако има многу што мразам но најодвратни ми се овие три)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom